WAT IS EEN VIRTUELE MAAGBAND?

Wat is een virtuele maagband?

Wil je graag afvallen maar lijkt ieder dieet dat u probeert te eindigen in een mislukking? Dan is een virtuele maagband wellicht de oplossing voor u. Maar wat is een virtuele maagband nou eigenlijk? En hoe kan een hypnose maagband u helpen om de overtollige kilo’s op een makkelijke manier kwijt te raken?

Als u problemen ervaart met uw gewicht, dan kan dat veel oorzaken hebben. Bij de een komt dat door een ongezond eetpatroon, terwijl de kilo’s er bij een ander weer net zo hard aankomen na het volgen van een dieet. Zelden heeft dit te maken met volharding of doorzettingsvermogen. U wilt wel afvallen, maar het lukt gewoon niet.

Hierdoor loopt niet alleen uw zelfvertrouwen een behoorlijke deuk op, maar kunt u ook depressies naar aanleiding van stress en onvermogen door ervaren. De gedachte aan een maagband operatie levert vaak alleen nog maar meer spanningen op. Deze operaties staan bekend als risicovol en kunnen daarnaast voor behoorlijk wat nare complicaties zorgen.

Een virtuele maagband wordt onder hypnose geplaatst. Doordat er ingespeeld wordt op uw onderbewustzijn neemt het brein dit op als een echte maagoperatie. Echter, aan een hypnotische maagband kleven geen nare bijwerkingen terwijl het resultaat in veel gevallen verbluffend is.

Na het plaatsen van de hypnose maagband gaat u net zoals bij een echte maagband vanzelf minder grote porties eten en verdwijnt het hongergevoel. Hierdoor kunt u op een natuurlijke en veilige manier werken aan uw streefgewicht zonder dat u een risicovolle operatie hoeft te ondergaan.

EEN VIRTUELE MAAGBAND LATEN PLAATSEN. WAT ZIJN DE ERVARINGEN?

Anders dan bij echte maag operaties voor een maagband waarbij bijwerkingen vaak voor veel ellende zorgen, levert een virtuele maagband veel positieve ervaringen op bij mensen. Door het laten plaatsen van een maagband onder hypnose volgt u een programma waardoor u anders over eten gaat denken. Dit komt omdat er tijdens deze hypnotherapie een sterk signaal aan uw hersenen wordt afgegeven, uw onderbewustzijn.

Hierdoor krijgt uw onbewuste een signaal welke aangeeft dat u na het eten van een klein portie voldoende heeft. Met een hypnotische maagband wordt er dus geen verandering in uw eetpatroon aangebracht. Het is dan ook geen aangepast dieet of voedingspatroon. Een hypnotische maagband staat u toe om alles te kunnen blijven eten, alleen doet u dat in veel kleinere porties dan u voorheen deed.

Dit komt omdat u aan de hand van hypnose sneller een signaal krijgt dat u voldoende heeft gegeten. De ervaringen met een virtuele maagband laten tevens zien dat u, in tegenstelling tot een echt dieet, geen hongergevoel zult ervaren.

Wanneer is een hypnotische maagband geschikt voor u?

Een hypnose maagband is geschikt voor iedereen die problemen ondervindt met zijn of haar gewicht. Aan de hand van hypnotherapie wordt er samen met een ervaren therapeut een verandering aangebracht in het onderbewustzijn. Hiermee is het mogelijk om de oorzaak, en dus de achterliggende gedachte, van uw overgewicht te achterhalen.

Uiteraard geeft hypnotherapie ook de mogelijkheid om deze staat te herprogrammeren door een zogenaamde hypnose of virtuele maagband aan te brengen. Een hypnotische maagband is geschikt als u moeite ondervindt met het naleven van een dieet of een bewegingspatroon zoals sporten. Ook als u niet gelooft in de werking van een dieet, of als u telkens weer terugvalt in uw oude eetpatroon, is een virtuele maagband een geschikte oplossing.

Ook kan het voorkomen dat u door middel van een voedselallergie niet kunt afvallen middels een dieet. Mensen met een voedselallergie die toch gewicht willen verliezen hebben over het algemeen positieve ervaringen met een virtuele maagband.

Een maagband aan laten brengen door middel van hypnose is een volkomen veilige en verantwoorde manier van afvallen zonder ingrijpende operaties. Ook als ieder andere dieet niet lijkt bij te dragen aan het verliezen van gewicht, kan een virtuele maagband een oplossing bieden.

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up