VIRTUELE MAAGBAND-GETUIGENIS

VIRTUELE MAAGBAND ERVARING

Isa : Bernadette, 3 jaar geleden ben je onder hypnose gebracht en ondertussen ben je 60 kilo afgevallen. Hoe heb je dit ervaren ?

Bernadette: Doordat ik in een rolstoel zit en niet veel kan bewegen, is het niet makkelijk om af te vallen. Met mijn 140 kg (2015) was het voor mij behoorlijk hopeloos (2015). Ik kon me nauwelijks zelf aankleden en het ging van kwaad tot erger. Uit wanhoop adviseerde mijn huisarts me om contact met jullie op te nemen.

Mijn begeleider liet jullie de  nieuwsuitzending van VTM zien waar we jou aan het werk konden zien met een van je cliënten. Ik heb meteen contact met jullie opgenomen om een  afspraak in te plannen. 

Isa : Hoe voelde je je voor de sessie ? Was je er helemaal klaar voor of had je twijfels ?

Bernadette : Alles spookte door mijn hoofd toen ik bij jullie vestiging in Antwerpen aankwam. De hypnotherapeut heeft mij fantastisch geholpen en me netjes uitgelegd hoe hypnose werkt, wat je kan verwachten enz. Gewoon GEWELDIG! Daarvoor ben ik hem nog altijd dankbaar!

Isa : Als je terugkijkt op de laatste 3 jaar, hoe voel je je nu?

Bernadette : Gewoon heel erg goed! Ik voel me vrij want ik kan een winkel in gaan of langs een bakkerij lopen zonder dat ik zin krijg in al dat lekkers. Die drang is volledig verdwenen.

Isa : Hoe was het dan voor de hypnose? Had je veel zin om te snoepen en kon je meer eten ?

Bernadette: Ja, absoluut!  Ik kon niet langs een bakker lopen zonder iets te kopen (lacht). Natuurlijk test ik mezelf nog steeds, ik loop bewust langs een bakker of door de snoepafdeling in een supermarkt om te zien of ik nog steeds geen trek heb.

Isa : En ?

Bernadette : Ik loop zonder moeite langs al dat lekkers.

Isa : Na de sessie voelde je onmiddellijk dat je minder kon eten, was dat zo ?

Bernadette : Niet direct na de sessie, maar toen ik thuiskwam. Ik kreeg mijn avondeten gewoon niet op (de helft), en het was nog wel iets wat ik erg lekker vond. Ik kreeg het gewoon niet meer naar binnen! (lacht)

Isa : Ik herinner me nog dat je mij een e-mail stuurde dat je jouw virtuele maagband te strak had gezet door zelfhypnose.

Bernadette : Ja dat weet ik nog heel goed, door de tips die ik van je kreeg was dit trouwens snel opgelost. Ik ben nooit in paniek geweest of zo maar wou dit gewoon melden aan jou als mijn therapeut.

Isa : Heb je nog een laatste woord voor onze lezers ?

Bernadette : In feite kwam ik om af te vallen maar ik heb zoveel meer gekregen!

Ik ben nog steeds tevreden met mijn nieuwe “ik”. Ik ben de mensen die mij jullie aangeraden hebben eeuwig dankbaar. Zeker de hypnotherapeut die mij zo geweldig geholpen heeft.
Ik hoop dat ik met mijn verhaal antwoord heb gegeven op een paar vragen  die mensen mij af en toe gesteld hebben op Facebook. Tot op de dag van vandaag blijf ik op mijn laatste gewicht, afhankelijk van de situatie (feestje, e.d). Daarna kom ik vanzelf weer terug op mijn gewicht. 

Hypnose werkt echt, ik ben het levende bewijs ervoor!

Isa : Bedankt voor je tijd Bernadette!

Bernadette : Graag gedaan ?

Wil je meer info over de virtuele maagband ? Klik dan hier.

Wil je ook vermageren door onze unieke virtuele maagband programma ? Klik dan hier om de dichtstbijzijnde hypnotherapeut te vinden. Daarna kun je direct je afspraken inplannen in de online agenda.

Heb je nog vragen ? Hier kun je contact met ons opnemen.

Waarom Hypnose Praktijk?