RUGPIJN & HERNIA ELIMINEREN MET HYPNOSE

RUGPIJN & HERNIA OPLOSSEN MET HYPNOSE

Rugpijn elimineren met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij rugpijn dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Rugpijn is maatschappelijk, economisch én politiek gezien een groot probleem. De laatste tien jaar is het aantal rugoperaties met 40% gestegen. Dit heeft grote financiële en sociale consequenties.

In België heeft meer dan 80% van de bevolking last van rugpijn. Vaak gaat het hierbij om rugklachten die redelijk snel verholpen kunnen worden en die zijn ontstaan zonder een specifieke aanleiding. Soms kan de rugpijn ook chronisch zijn zoals bij artrose of reuma en moeten er intensieve behandelingen of zelfs operaties worden overwogen.

Langzamerhand wordt het duidelijk dat operaties géén garantie geven voor een kwalitatief goed en pijnvrij leven en dat vaak alternatieve therapieën een betere keuze kunnen zijn. De alternatieve therapieën zijn minder duur en hebben ook minder risico op complicaties.

Pijn door reuma, hernia en artrose oplossen met hypnose en hypnotherapie

Mensen die al geruime tijd met rugpijn moeten leven, hebben vaak alle hoop om ooit weer een pijnvrij leven te hebben verloren; een leven zonder pijn en zonder lichamelijke beperkingen.

Als u zich in deze positie bevindt, raden wij u aan om verder te lezen want er is hoop!

Wat zijn de oorzaken van rugpijn en hernia?

Dat rughernia’s en rugpijn zo enorm zijn toegenomen heeft vooral te maken met onze levensstijl. Mensen vandaag de dag zijn minder actief en leven vaak minder gezond dan vroeger.

Veel mensen krijgen last van hun rug, een hernia of een specifieke lage rugpijn omdat ze hun rug overbelasten. Door het vele zitten of door op een verkeerde manier of te zwaar te tillen kan men ineens een hevige rugpijn krijgen. Ook komt het voor dat de rugpijn verhevigt als men in beweging is maar dat deze weer afneemt als men rust neemt.

Een verwonding aan een spier, een beschadigde wervel, een hernia of reuma, een ziekte of een infectie kunnen oorzaken zijn die langdurige rugklachten kunnen veroorzaken.

Heeft u last van rugpijn? Laat ons u helpen met hypnose

Ons team van deskundige en gecertificeerde hypnotherapeuten geven onze cliënten dagelijks de mogelijkheid om een nieuw leven te starten. U kunt weer hoopvol naar de toekomst kijken. Wij richten ons volledig op het elimineren van uw klachten en niet op vermindering van de pijn of de pijn draagbaar voor u te maken.

Als u diverse opties al heeft geprobeerd of misschien al zelfs een operatie heeft overwogen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om weer gezond en pijnvrij te kunnen leven

Getuigenis  |  Iris B.
Getuigenis | Iris B.
Lees verder
“Naar aanleiding van een vergroeiing had ik lage rugpijn en kreeg ik te horen dat ik er mee moest leren leven. Ik onderging 1 hypnose sessie waardoor ik sedertdien, nu twee maanden verder, geen pijnstillers meer nodig heb gehad!

Als ik zeg dat ik tevreden ben is dit licht uitgedrukt, ik ben namelijk zeer tevreden.”

Waarom Hypnose Praktijk?