PIJN VAN ARTROSE EN REUMA ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

ARTROSE OF REUMA? KOM NU VAN DIE PIJN AF MET HYPNOSE

Pijn van artrose en reuma elimineren met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij artrose en reuma dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Artrose en pijn in de gewrichten geeft een soort pijn waardoor het leven van mensen die hier aan lijden elke dag ontzettend wordt beperkt. Hier kunt u leren hoe u of één van uw familieleden of vrienden zonder medicatie of injecties van deze pijn kunt afkomen.

Artrose – een groot maatschappelijk, sociaal en economisch probleem

Iedereen kan artose of artritis krijgen, maar de meeste mensen die aan deze aandoening lijden zijn vaak al wat ouder. Artrose is een gewrichtsslijtage aandoening, waarbij het kraakbeen langzaam uit het gewricht verdwijnt waardoor pijn ontstaat en het bewegen bemoeilijkt wordt.

De (WHO), de wereldgezondsorganisatie, stelt dat 28% van de mensen over de hele wereld die ouder is dan zestig jaar door artrose getroffen is. In België lijdt circa 13% van alle mensen aan artose. Dit percentage zal met de vergrijzing van de bevolking nog verder toenemen. Ook hebben steeds meer jongere mensen door een verandere levensstijl te kampen met artrosepijn. Deze ziekte is wereldwijd een groot probleem omdat er zoveel mensen aan lijden en de dokterskosten en de kosten voor medicijnen hiervoor erg hoog zijn.

Hoe ontstaat artrose

Als het kraakbeen in het gewricht steeds minder elastisch wordt, gaat het kraakbeen uiteindelijk barsten en zal het, langzaam, steeds dunner worden. Op het moment dat het kraakbeen té dun is, gaan de uiteinden van de botten van het gewricht tegen elkaar bewegen waardoor er botmisvormingen, cysten en uiteindelijk gewrichtsvervorming kan ontstaan. Als de oppervlaktes van het bot constant geïrriteerd zijn, kunnen er kleine stukjes bot loslaten waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan. Het bewegen van een gewricht met artrose is erg pijnlijk en moeilijk.

De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat artrose en reuma alleen behandeld kunnen worden met reguliere medicijnen en injecties. Wij kunnen u echter een alternatieve therapie bieden waarbij u positieve en langdurige resultaten kunt hebben.

Heeft u pijn als gevolg van artrose of reuma? Laat ons u helpen met hypnose

De deskundige en gecertificeerde hypnotherapeuten van de Hypnose Praktijk hebben op dit gebied een jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het elimineren van pijn bij artrose en reuma en onze therapie is erop gericht om deze mensen weer complete bewegingsvrijheid te geven, zonder pijn in hun gewrichten.

Stelt u zich eens voor dat u uw handen weer op een normale manier zou kunnen gebruiken, dat uw heupen en knieën pijnvrij zouden zijn en dat uw rug weer helemaal flexibel is.

De pijn die veroorzaakt wordt door artrose kunnen we vaak al in één sessie voor u oplossen met hypnose en hypnotherapie.

Getuigenis  |  Virginie G.
Getuigenis | Virginie G.
Lees verder
“Ik heb 3 hernia’s en daarnaast ook artrose. Ondanks 18 massagebehandelingen, 3 infiltraties uitgevoerd in het ziekenhuis, 5 sessies osteopathie en pijnstillers had ik nog steeds pijn.

Nu, na de pijnbestrijding met hypnotherapie, heb ik geen pijn meer en ik moet er echt aan wennen. ’t Is raar, maar de pijn is echt weg.”

Waarom Hypnose Praktijk?