NEKPIJN OPLOSSEN MET HYPNOSE

NEKPIJN BLIJVEND OPLOSSEN DOOR HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Nekpijn oplossen met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij nekpijn dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Een gezondheidsprobleem in België dat voor veel mensen een grote impact heeft is nekpijn. Van die mensen hebben er veel regelmatig of zelfs chronisch last van nekklachten.

De redenen waarom zoveel mensen pijn in hun nek hebben zijn onder andere:

  • Een slechte houding tijdens het werk of als men zit achter de computer, het leunen over een werkbank of tijdens het autorijden. Dit kan leiden tot problemen met de spieren in de nek wat voor veel pijn kan zorgen.
  • Nekpijn kan ook een gevolg zijn van slijtage. Dit komt vaak voor bij mensen die al wat ouder zijn.
  • Ongelukken en verwondingen zijn veelvoorkomende oorzaken voor nekklachten. Een whiplash kan het gevolg zijn van een auto-ongeluk, maar nekletsels kunnen ook voortkomen uit sportblessures of ongelukken in en rond het huis.
  • Nekhernia’s; de uitstulping van een tussenwervelschijf die op een zenuw of het ruggenmerg drukt veroorzaakt ook veel chronische nekpijn.

Voor de meeste mensen is pijn in de nek een tijdelijk probleem dat vaak vanzelf weer verdwijnt. Maar voor groot deel van de mensen die acute en chronische nekpijn ervaren vormt dit echter een grote beperking in hun dagelijkse leven.

Heeft u nekpijn door een nekhernia of artrose? wij kunnen u helpen met hypnose en hypnotherapie

Als u dit blog leest valt u waarschijnlijk in de groep mensen met acute of chronische nekklachten. Misschien heeft u hiervoor al een arts bezocht om te proberen van die pijnklachten in de nek af te komen. Het is dan waarschijnlijk dat u al een tijd medicatie hiervoor gebruikt, regelmatig injecties met cortisone krijgt of andere behandelingen ondergaat zonder dat u echt langdurig pijnvrij bent.

Onze deskundige en gespecialiseerde hypnotherapeuten zijn vaardig om de pijnklachten zoals u die ervaart op te lossen. Wij richten ons niet op het verzachten van de pijn of de situatie draagbaar te maken maar op het volledig elimineren van uw pijnklachten.

Denkt u zich eens in hoe uw leven eruit ziet als u een hele dag, een hele week of zelfs een hele maand zonder pijn kunt leven! U kunt weer met uw kinderen spelen, op een ontspannen manier tijd kunnen doorbrengen met vrienden en familie, aan het werk gaan of uw hobby’s weer oppakken!

Nekpijn kan in slechts één sessie voor u opgelost worden door hypnose en hypnotherapie.

Getuigenis  |  Iris B.
Getuigenis | Iris B.
Lees verder
“Door één enkele sessie is mijn nekpijn – tot mijn verbazing – volledig verdwenen.

Ik kan mijn nek nu volledig draaien zonder pijn. Een sessie bij Hypnose Praktijk zou ik zeker aanraden aan mensen die met pijn te kampen hebben.”

Waarom Hypnose Praktijk?