KANKERPIJN ELIMINEREN MET HYPNOSE

PIJN DOOR KANKER: ER IS HOOP VOOR EEN PIJNVRIJ LEVEN!

Elimineren van kankerpijn met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij pijn dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Bijna iedereen heeft wel, direct of indirect, met de kankerziekte te maken. Per jaar worden er meer dan 65.000 nieuwe kankerdiagnoses gesteld en circa 27.000 mensen verliezen hun leven door deze ziekte.

De pijn die met deze ziekte gepaard gaat, is heftig en heeft een negatieve impact voor de mensen die met deze ziekte moeten leven. Het is heel moeilijk om met kanker en kankerpijn een normaal leven te leiden. Mensen die lijden aan kanker zijn vaak snel vermoeid, verliezen veel gewicht en lijden aan gewricht- en botpijn.

De meest voor de hand liggende oplossing voor de bestrijding van kankerpijn is de inname van veel medicijnen. Dit kan zeker helpen om de pijn voor een poosje te verminderen. Omdat de medicatie voor kanker erg sterk is, hebben veel mensen ook last van nare bijwerkingen. U kunt hierbij denken aan: slaperigheid, huidproblemen, misselijkheid en hoofdpijn. Omdat de kankerdiagnose ook veel zorgen met zich meebrengt, kunnen deze bijwerkingen vaak resulteren in droefheid en zelfs depressie.

Als u dit leest bent u waarschijnlijk op zoek naar een oplossing voor uzelf of voor een familielid of vriend. U hoopt dat er een manier is om kankerpijn te elimineren zonder al die nare bijwerkingen. Misschien hoopt u dat er een manier bestaat die niet alleen de pijn vermindert, maar de pijn zelfs volledig laat verdwijnen!

Wij kunnen u helpen!

In onze Hypnose Praktijk zijn wij gespecialiseerd om mensen in bovengenoemde situatie te helpen. Onze deskundige hypnotherapeuten zijn vriendelijk, gekwalificeerd en toegewijd om u bij te staan.

Wij hebben jarenlang ervaring met het elimineren van kankerpijn. Onze cliënten zijn mensen die aan kanker lijden maar ook mensen die van kanker zijn genezen en toch nog steeds last hebben van pijn.

Wij concentreren ons volledig op het elimineren van uw pijn en we staan klaar om u hierbij te helpen.

De kankerpijn kunnen we al vaak in één sessie voor u wegnemen door hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?