CHRONISCHE PIJN WEG MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

PIJN ELIMINEREN MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Chronische pijn weg met hypnose en hypnotherapie

Nieuw! blijvend vrij van pijn : u keert zonder pijn naar huis! Voor wie:

Je komt in aanmerking als je voldoet aan volgende vereisten:

  • Je hebt last van chronische pijn en er is een fysieke oorzaak (bv reuma, artrose, hernia e.d.). Als er geen fysieke oorzaak aanwezig is, lees hieronder.
  • Je bent al medisch onderzocht en er kan niets gedaan worden buiten medicatie.
  • Je wilt voor eens en voor altijd afgeraken van de chronische pijn.

Wat als er geen fysieke oorzaak aanwezig is?

Als er geen fysieke oorzaak van de chronische pijn aanwezig is, en het m.a.w. ‘tussen de oren’ zit, kan de pijn alsnog blijvend verholpen worden door gebruik van speciale hypnose technieken. Hiervoor zijn er dan 2 tot 3 sessies nodig.

Lees ook onze pagina over chronische pijn.

Belangrijk

Een hypnotherapeut is geen arts, dus als je chronische pijn of andere pijngerelateerde problemen hebt die je graag zou willen oplossen met hypnose en hypnotherapie, consulteer dan eerst je dokter of medische specialist om je ervan te verzekeren dat het geen probleem is dat een onmiddellijke medische zorg vereist.
Deze pagina is enkel voor informatieve doeleinden,en is niet bedoeld als vervanging van degelijke medische advies. Daardoor is het essentieel dat ALLE pijnsymptomen grondig medisch onderzocht zijn, om de mogelijkheid uit te sluiten dat de pijn veroorzaakt is door een serieuze onderliggende kwaal.

Ik wil terug pijnvrij door het leven gaan

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op uw pijn? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u ons steeds contacteren via de gebruikelijke contactgegevens.

Scroll Up