PERSOONLIJKE COACHING & EXECUTIVE COACHING

PERSOONLIJKE COACHING & EXECUTIVE COACHING

Hypnose Praktijk Antwerpen biedt ook coaching aan, zowel privé als op bedrijfsvlak.

Hypnose Praktijk Antwerpen Persoonlijke Coaching

Wat is nu eigenlijk persoonlijke coaching en hoe verschilt het van een normaal hypnose traject ?

De meeste mensen die ons contacteren voor simpele problemen weten precies waar de schoen wringt. Ze weten precies wat het probleem is dat we moeten aanpakken om verder te kunnen met hun leven. Iemand die bijvoorbeeld last zou hebben van hoogtevrees weet dat zijn probleem voorbij is wanneer hij zich weer zonder moeite op hoogtes kan begeven. Het probleem is dus heel simpel.

Dit is niet zo evident bij mensen die een complexer probleem hebben en gewoon niet weten hoe ze moeten beginnen met het oplossen van hun probleem. Het gebeurt ook vaak dat je wél weet dat er iets scheelt maar niet precies weet wát.

In deze gevallen graven we dieper door je vragen te stellen die de kern raken, door gebruik te maken van geavanceerde coachingstechnieken (NLP) en taalpatronen. Zo ontdekken we samen precies wat je eigenlijk nodig hebt om het probleem met precisie aan te pakken

Waarom is het belangrijk om het probleem te ontleden alvorens het op te lossen?

Wanneer we het probleem kunnen ontleden weten we ook precies welke suggesties je zal krijgen tijdens de hypnose sessie en welke hypnotische interventie we hier het beste bij kunnen gebruiken. Je zou nooit een slagboor gebruiken om een klein gaatje te maken in een gyproc wand. Dat is ook zo met met hypnose : hoe preciezer we werken hoe sneller én beter het resultaat. Lees meer over dit onderwerp.

Hoe lang duurt een coaching traject?

Dit is volledig vrij te bepalen naargelang jouw wensen en het omvang van het probleem. Persoonlijke coaching kunnen we gewoonlijk al realiseren op 1 coaching sessie (blok van 2 uur).

Wat gebeurt er na de coaching?

Na de coaching beginnen we met de hypnose sessies. Wanneer we dmv onze coaching sessies hebben ontdekt wat je precies wilt en wat je einddoel is, alsook wat jou nu tegenhoudt, gaan we werken aan het oplossen van deze problemen dmv hypnose.

Als er tijd over is na de coaching beginnen we rechtstreeks aan het oplossen van de problemen. Mocht er geen tijd over zijn boeken we een standaard hypnose sessie op een later tijdstip (aan de normale tarieven) om te werken aan de struikelblokken dat we hebben ontdekt tijdens de coachingsessie.

Met coaching en hypnose lossen we ongelofelijk complex uitziende problemen op in een aantal sessies, ook als je hier meerdere jaren last van hebt!

Hoe gaat dit in zijn werk?

1) Coaching sessie : We boeken eerst een coachingsessie van 2 uur. Gewoonlijk is dit genoeg om het probleem dat je ervaart te ontleden zodat we het met laserprecisie kunnen aanpakken dmv hypnose. Als we tijdens de coaching sessie nog tijd over hebben gaan we over tot hypnose.

2) Hypnose sessie : Op een latere tijdstip kom je terug voor de hypnose sessie. Hier lossen we dan de problemen op die we hebben ontdekt tijdens onze coaching sessie. Gewoonlijk zijn er minstens twee en maximum drie hypnose sessies nodig.

Wat zijn de tarieven voor personal coaching?

Een coachingsessie is een blok van twee uur en komt neer op €150,00 per uur inclusief btw.

Ik heb nog een vraag, bij wie kan ik terecht ?

Als je nog verdere vragen hebt kan je steeds uw trajectbegeleider Isa Kose bereiken via 085 060 63 37 of via contact – alsook via info@hypnose-praktijk.nl.

Waarom Hypnose Praktijk?