LAURIEN SCHILDERMANS | HYPNOTHERAPEUTE IN TILBURG

Hypnotherapie Tilburg Hypnose Tilburg

Laurien Schildermans

Hypnosetherapeute

In hypnose krijg je toegang tot je onderbewuste en kunnen we in een ogenblik naar de oorsprong van je probleem, wat heel dikwijls al in je kinderjaren is ontstaan. Zo kunnen we sneller de juiste oplossing vinden, voel je je weer goed en kun je voluit leven zoals je dat zelf wilt. De wereld in jezelf en om je heen wordt dan weer een fijne plaats om te leven en daar wil ik je graag naar begeleiden.

Hypnose Praktijk Tilburg

Bijsterveldenlaan 5, 5045 ZZ Tilburg, Nederland

Opleidingen

 • Opleiding tot hypnotherapeut
 • Directe hypnose
 • Virtuele Maagband
 • Parts Therapy: werken met deelpersoonlijkheden
 • Neuro-Linguistic Programming
 • Advanced Hypnosetechnieken
 • Quantum Hypnose

Bij Laurien kun je terecht voor:

 • Virtuele maagband & Afvallen
 • Stoppen met roken
 • Angsten, Fobieën & Paniekaanvallen
 • Stress & Burn-out
 • Verslavingen
 • Slaapproblemen
 • Blozen & Zweten
 • Negatief zelfbeeld
 • Nagelbijten
 • Gedragsproblemen
 • Alle andere diensten vermeld op deze website

Visie

Hypnose is een van de krachtigste hulpmiddelen om te veranderen hoe je geest de wereld ervaart. Het is een bekend feit dat de menselijke geest ongelooflijk krachtig is. Hypnose of hypnotherapie, maakt gebruik van je onbewuste wijsheid met geleide diepe ontspanning, intense concentratie en gerichte aandacht om een ​​verhoogde staat van bewustzijn te bereiken.

Deze bewustzijnsstaat stelt je in staat om de kracht van je onbewuste te gebruiken en te benutten en geeft ons de hulpmiddelen om angsten en fobieën te overwinnen, blokkades te overkomen of doorbreken, zelfvertrouwen en zelfzekerheid op te bouwen, doelen te bereiken, verslavend gedrag en patronen los te laten, prestaties te verbeteren, depressies te verlichten, obsessieve gedachten op te lossen, en veel veel meer.

Therapeutische hypnose, ook bekend als klinische hypnose, maakt gebruik van onze volledig natuurlijke bewustzijnsstaat die we allemaal dagelijks ervaren om blijvende veranderingen in je leven aan te brengen. Wij gebruiken hypnotherapie als hulpmiddel omdat dit mensen in staat stelt moeilijke gedachten te onderzoeken, oorzaken van problemen te achterhalen en deze voorgoed te veranderen.

Werkervaring

 • Hypnotherapeute in eigen praktijk in Tilburg

Talen

Ik doe mijn behandelingen in volgende talen: Nederlands

Persoonlijk

Geboren in Antwerpen in 1981. Ik woon met mijn familie in Balen. Wij hebben een kleine dochter. Ik voer mijn hypnotherapie sessies uit in Tilburg.

HYPNOSE PRAKTIJK TILBURG

  Neem contact op met Laurien

  Waarom Hypnose Praktijk?

  Dankzij haar hulp ben ik eindelijk serieus wat gewicht (8 kg) verloren, voel ik me veel beter in m’n vel en leef ik gezonder. Een echte aanrader voor iemand die vastbesloten is om af te vallen.

  Jean-François Aussems

  “Beste Laurien,

  Nog eens bedankt, ik ben nog altijd rookvrij en hoop dat zo te houden!”

  Grxxtjes L.

  “Vermageren met hypnose… iets voor mij? Lang getwijfeld, maar dan toch de stap gezet, vooral voor mijn gezondheid en om weer wat fitter te worden. En ja hoor! Nog geen seconde spijt gehad! Het was geen hocus pocus zoals op tv, ik voelde me op mijn gemak tijdens de sessies. Gek, ik wist zelfs alles nog van wat er tijdens de hypnose gezegd werd. En… het lukte! Ik vermagerde, zonder dat ik een “dieetgevoel” had! Ik kan alles eten, wel kleinere porties en ik kies voor de gezonde dingen, zonder moeite. De cola light die ik vroeger dronk wisselde ik voor water. Het ging vanzelf, 30 kg minder, ik voel me top! En het gaat na een jaar nog steeds goed, geen moeite om op gewicht te blijven! Zo blij dat ik dit gedaan heb!”

  Groeten, Greet

  “Afvallen onder hypnose, het is (was) niet mijn dada, nooit in geloofd en streng diëten zag ik niet zitten, dan toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was. Ben een paar keer bij u geweest om een sessie te volgen en met positieve gedachten weer naar huis gereden. Voor iedereen die deze recensie leest wil ik 1 ding meegeven: proberen en wees even positief als ik.
  Laurien kent haar job en t’is nog een schatje bovenop.”
  Groetjes. Wim

  “Laurien, ik wil je graag bedanken! Ben blij dat ik de stap gezet heb. Ik stond er kritisch tegenover maar had niets te verliezen. Nu bijna 10 kg vermagerd. Ik heb al veel diëten geprobeerd maar door de hypnose is het makkelijker geweest om mijn eetgewoonten aan te passen. Ik blijf ook goed op mijn gewicht terwijl ik me wel eens iets lekkers kan permitteren!”
   
  Groeten, Marjan (tevreden klant)
  “Ik ben van augustus tot nu -13kg afgevallen! Super content van, en genoeg met kleinere porties! Al veel dingen geprobeerd, verschillende diëtisten enz.. nu eindelijk iets gevonden dat toch werkt.. ik voel me veel beter in mijn vel en zou het direct opnieuw doen! Dankuwel Laurien! 😘
   
  Tinne
  “Van juni tot nu -19kg en blijf afslanken zonder moeite! De drang naar zoete dingen is weg en ben tevreden met kleine porties!
  Super bedankt Laurien! Geen seconde spijt van!”
   
  Anke

  “Via een collega kwam ik terecht bij Laurien Schildermans. Ik kreeg van Laurien een duidelijke uitleg over hoe het onderbewustzijn werkt. Heel fascinerend!! Daarna legde ze uit hoe de virtuele maagring werkt. Tijdens de eerste sessie werden onder lichte hypnose foute eetgewoonten aangepakt. Te snel eten, frisdrank, … Na deze sessie ging ik met een goed gevoel naar huis. Wat bleek: de goesting naar frisdrank, koekjes, chocola was verdwenen waardoor ik deze gemakkelijk links kon laten liggen. Ik ging ook trager, bewuster eten zonder afleiding van T.V., GSM,…
  Tijdens de tweede sessie werd de virtuele maagring geplaatst en kreeg ik een audiobestand mee naar huis om dagelijks te beluisteren. Ik eet nu 3 kleine maaltijden per dag, drink heel veel water en eet af en toe een stuk fruit. Het cijfer op de weegschaal is in dalende lijn en ik voel me goed. Mijn onderbewustzijn heeft dankzij Laurien een boost gekregen. Volgende week volg ik de laatste sessie waarbij ik leer om zelfhypnose toe te passen. Kortom: een zeer tevreden klant/patiënt”

  Sophie

  “Hypnose… daar had ik zelf toch ook wel vragen bij. Weet ik dan nog wel wat ik doe? Is dat niet weggegooid geld?

  2005: Ik riskeerde toen een eerste keer ‘stoppen met roken’ met hypnose bij een oudere man waar ik positieve ervaringen van gehoord had. En jawel, ik werd een niet-roker wel 12 jaar lang, tot een relatiebreuk in 2017. Je kent dat gedacht wel, één sigaretje roken of een trekje van iemand anders, dat zal toch geen kwaad kunnen. Maak jezelf niets wijs en weet dat je dan terug vertrokken bent.

  2018: Met de overtuiging dat hypnotherapie mij zeker weer ging helpen, maakte ik een afspraak bij het eerste en kortbij zijnde hypnosecentrum dat ik vond. Wat een grote teleurstelling!! Na dikke 10 minuten stond ik terug buiten met een enorme goesting om een sigaret op te steken. Enkele dagen hield ik het vol op eigen karakter en dan was ik weer vertrokken. Blijkbaar denken sommige als ze een ergens een cursusje gedaan hebben dat ze zo snel geld kunnen verdienen. Laat je dus niet vangen.

  2020: Via een vriendin van mij hoorde ik over Laurien. Ze is iemand die weet waar ze mee bezig is. Die haar tijd neemt om je uit te leggen wat er gaat gebeuren. Want het is niet zo dat ze je in een trance brengt waarbij je je daarna niets meer herinnert. Het is net de bedoeling dat jij en je onderbewustzijn je alles herinnert wat er gezegd is om zo het probleem aan te pakken waar je voor komt. Ze kan niet toveren. Maar de hypnotherapie helpt je door je onderbewustzijn aan te spreken en je naar de juiste richting te wijzen. Een positieve ingesteldheid van jezelf met de hypnotherapie van Laurien doet wonderen. Je gaat je hier echt niet bedrogen voelen achteraf.

  Er hangt inderdaad een prijskaartje aan. Daarbij kan ik maar 1 ding zeggen: je gezondheid en welzijn is onbetaalbaar!! In mijn geval bij ‘stoppen met roken’ is de rekening snel gemaakt. De prijs van een pakje sigaretten per dag in een spaarpotje steken en hij zal rap vol zitten. Bij Laurien zijn het ook geen 10 minuten en weer buiten maar wel twee lange sessies.

  Hierbij wil ik ook nog eens extra een dikke merci zeggen tegen Laurien. Ik kan weer ademen zonder hoesten, kan weer buiten zitten zonder een stinkstok in mijn handen, moet niet meer ‘s avonds dringend naar de winkel omdat mijn sigaretten op zijn, heb geen bang meer voor een lange reis vlucht omdat ik dan niet kan roken, …”

  Liesbeth Van de Velde, 48 jaar en gelukkige ex-roker!