HYPNOTHERAPIE ONLINE BIJ HYPNOSE PRAKTIJK

HYPNOTHERAPIE ONLINE BIJ HYPNOSE PRAKTIJK

Bij Hypnose Praktijk kan je ook genieten van hypnotherapie online met videosessies!

Voordelen van hypnotherapie online met videosessies

Je hoeft geen grote afstanden te rijden om een sessie te doen bij de hypnotherapeut die de meeste ervaring heeft bij het oplossen van jouw specifieke probleem. Je verliest geen tijd onderweg. Je hoeft geen verlof te nemen om een hypnose sessie te doen!

Je kunt genieten van hypnotherapie online in het comfort van je eigen huis of zelfs vanuit je vakantiebestemming! Je zet je neer op een rustige, comfortabele plaats en we starten!

Wat heb je nodig om te kunnen genieten van een online hypnotherapie videosessie?

Om ervoor te zorgen dat je ongestoord het beste kunt halen uit de sessies, is het belangrijk dat je je naar een rustige omgeving begeeft waar je ononderbroken met je volledige aandacht kunt genieten van de sessie. Liefst ergens waar je alleen bent zonder kinderen, afleidingen, geluiden, huisdieren, … Je kunt mogelijk vragen aan je eventuele huisgenoten om je hiervoor tot ongeveer 90 minuten de ruimte te geven in een afzonderlijke kamer.

Kies een comfortabele zitplaats met een goede rugleuning (zoals een bureaustoel of een fauteuil) die jouw kan ondersteunen tijdens de hypnose. Dit is zeer essentieel.

Je hoeft geen speciale applicatie te installeren voor de videosessie. Zolang je een toestel gebruikt met een camera kan je inloggen op onze applicatie.

Je mag zelf kiezen of je voor de online sessie gebruik maakt van een pc, laptop of een smartphone. Bij een smartphone is het belangrijk dat die ergens stevig staat, zodat die niet omvalt.

Een hoofdtelefoon, headset of oordopjes (van je smartphone bvb) met een microfoon helpen om onnodige achtergrond geluiden te isoleren.

Gelieve je smartphone volledig op stil te zetten bij aanvang van de sessie, zodat je niet gestoord kunt worden door geluiden van notificaties.

Privacy

Om de privacy van onze cliënten te verzekeren, maken we enkel gebruik van diensten die onze gesprekken volledig met een veilige end-to-end encryptie beschermen. Dit betekent ook dat wij, noch de cliënt de gesprekken mag opnemen in eender welke vorm. Het beschermen van de privacy langs beide kanten wordt zeer ernstig genomen door Hypnose Praktijk.

Ik wil nu een online hypnotherapie videosessie boeken. Hoe doe ik dat?

  1. Je kunt op de online sessies pagina je hypnotherapeut kiezen en rechtstreeks een online hypnotherapie sessie boeken in de agenda.
  2. Indien je nog niet helemaal zeker bent, kan je eerst via de contactpagina een aanvraag indienen. Hier kan je je vraag rechtstreeks tot een specifieke therapeut richten of gewoon naar de algemene info sturen. We helpen je graag verder. (Vermeld op het formulier duidelijk dat je een online hypnotherapie sessie wenst).

Je kunt dan binnen de 24 uur een antwoord verwachten van een hypnotherapeut via email of telefoon die je verder informatie en advies zal geven.

Waarom Hypnose Praktijk?