Hypnotherapie in Utrecht bij een erkende hypnose praktijk

Hypnotherapie in Utrecht bij een erkende hypnose praktijk

Ervaart u psychische of lichamelijke klachten die na een lang medisch traject niet lijken te verminderen? Dan is hypnotherapie in Utrecht wellicht een oplossing voor u. Aan de hand van hypnose kunnen diepgewortelde angsten of slechte gewoonten worden opgespoord, geanalyseerd en opgelost met blijvende veranderingen. Tijdens hypnotherapie is het mogelijk om het onderbewustzijn van het brein aan te spreken en te herprogrammeren.

Ons onderbewustzijn is in onze dagelijkse beslommeringen niet te benaderen omdat dit wordt geblokkeerd door ons bewustzijn. Door middel van een hypnose sessie welke wordt uitgevoerd door een erkend hypnotherapeut, kan dit deel van de hersenen wel bereikt en beïnvloedt worden. Hiervoor is een zogenaamde trance nodig. Uiteraard bent u tijdens een hypnose sessie gewoon bij bewustzijn en behoudt u de volledige controle over uzelf. Ervaart u klachten of heeft u last van onverklaarbare angsten welke u beperken in uw levensgenot? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van hypnotherapie in de omgeving van Utrecht.

Hoe gaat een hypnose sessie omgeving Utrecht in zijn werk?

Wilt u weten wat u kunt verwachten als u hypnose ondergaat bij een hypnotherapeut met jaren ervaring? Onze erkende therapeuten zullen middels een intake gesprek achterhalen waar de aard van uw klachten vandaan komt, en wat hier de eventuele oorzaak van is. Uiteraard nemen we in deze sessie alle tijd. Op deze manier komt er een punctuele assessment tot stand die later bruikbaar is tijdens het starten van de hypnose sessie.

Ieder mens is uniek, en iedereen heeft zijn of haar eigen reden om een bezoek te brengen aan een hypnotherapeut. Juist daarom is het stellen van een goede assessment van het probleem en de oorzaak hiervan van groot belang. Ook uw doelstelling wordt in een intakegesprek besproken. Wat wilt u bereiken met een hypnose sessie? En van welke klacht of slechte gewoonte zou u graag verlost willen worden?

Aan de hand van uw doelstelling en uw klacht kan de hypnotherapeut samen met u een therapieplan opstellen. Hierin wordt aangegeven hoe een sessie in zijn werk zal gaan, en welke technieken daarbij toegepast worden. Wilt u graag hypnotherapie toepassen om af te vallen? Of maakt u gebruik van hypnose sessies om van uw angsten en onzekerheden af te komen? In beide gevallen zal de aanpak verschillend en uniek zijn.

Welke psychische of lichamelijke klachten zijn op te lossen met hypnotherapie?

Hypnotherapie is breed inzetbaar voor verschillende soorten klachten, depressies, onzekerheden, angsten of zelfbeelden. Ook als u te kampen heeft met verslavingen zoals roken of een alcoholverslaving kan een hypnose sessie een succesvolle ondersteuning zijn. Een alcoholverslaving is middels hypnotherapie zeker te overwinnen. Wilt u niet langer dat alcohol uw leven beheerst? Wilt u stoppen met drinken maar kunt u het niet alleen?

Dan is een hypnose sessie door een van onze erkende therapeuten in Utrecht wellicht wat voor u. Tijdens een lichte trance, waarbij u zelf bij bewustzijn en in controle bent, wordt uw onderbewustzijn aangesproken en geherprogrammeerd. Op deze manier kunnen slechte gewoonten, zoals de alcoholverslaving, omgezet worden in louter positieve gedachten en gewoonten.

Het brein wordt als het ware gereset. Al na enkele sessies is er een duidelijk verschil merkbaar en zult u zelfs geen behoefte meer hebben om alcohol te nuttigen. Uiteraard zijn er nog veel meer klachten op te lossen door middel van hypnotherapie. Deze bewezen en erkende therapie is tevens effectief inzetbaar tegen migraine, bedplassen, faalangst en PDS. Zeker als het gaan om PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) heeft een therapie met hypnose sessies zeer goede resultaten laten zien. Heeft u last van maag en darmklachten of zelfs PDS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat hypnose in de omgeving Utrecht voor u kan betekenen.

Share
Fatih Kose
Fatih Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Comments are closed.