HYPNOSE PRAKTIJK MAASTRICHT & OMGEVING

Hypnotherapeut Dido Lim. Hypnose en hypnotherapie in Zuid-Limburg (Brunssum Heerlen Sittard)

DIDO LIM

Kruisstraat 17, 6456 AL Bingelrade, Zuid-Limburg
Frank-Kaptein-Hypnotherapie-Maastricht-350x350

FRANK KAPTEIN

Wilhelminasingel 114, 6221 BL Maastricht, Nederland

Wanneer wilskracht alleen niet voldoende is kunnen hypnotherapie en hypnose uitkomst bieden. Vanuit onze hypnosepraktijk zetten wij al vele jaren met groot succes hypnose in om onze cliënten blijvend met talloze problemen en struikelblokken te helpen. 

Zo hielpen wij in het verleden onze cliënten permanent van het nagelbijten af, hielpen wij talloze mensen met het verwerken van trauma’s en wisten wij sociale angsten permanent te doen verdwijnen. 

Onze hypnotherapeuten staan klaar om ook jou van dienst te zijn met moderne, bewezen hypnotherapeutische technieken. 

Wil je meer weten over hypnose in Maastricht en omgeving? Bekijk de verschillende diensten op onze website of neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Je kunt ons e-mailen, bellen of het intakeformulier invullen.

Wanneer het zoveelste trend-dieet niet blijkt te werken en je de strijd met de weegschaal dreigt te verliezen, is er een uitkomst: Hypnose. 

Hypnotherapie is een bewezen effectieve manier om snel, gemakkelijk en permanent gewicht te verliezen. Niet alleen kan je na drie sessies blijvend van overmatig eten verlost zijn, je ervaart al na de eerste sessie een merkbaar verschil. 

Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een behandeling? Neem contact met ons op. Je vindt meer informatie over het afvallen en vermageren met de hulp van hypnose op onze speciale pagina over deze dienst.

Hoewel het niet door iedereen zo wordt behandelt, is roken in veel gevallen wel degelijk een verslaving en puur op wilskracht stoppen is dan ook moeilijk. 

Wat de vele televisie reclames voor nicotinepleisters of -kauwgum je echter niet vertellen dat onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de kans dat je 6 maanden na het stoppen nog steeds rook vrij bent met hypnotherapie drie maal zo groot is. 

Wil jij ook van de sigaretten af en zo je gezondheid én je portemonnee een plezier doen? Lees snel meer over het stoppen met roken dankzij hypnotherapie op onze pagina over dit onderwerp. Talloze mensen uit jouw regio gingen je voor en stopten met roken dankzij hypnotherapie in Maastricht.

Angststoornissen kunnen een zware tol eisen en je dagelijks functioneren sterk in de weg staan. Worstel je met fobieën of angstaanvallen en ben je op zoek naar een manier die bewezen effectief is? 

Probeer hypnose, nu ook in Maastricht en omgeving. Wij hielpen al velen met traumaverwerking en het overwinnen van angsten, fobieën en angstaanvallen. 

Wil je meer weten? Bekijk de desbetreffende pagina’s voor alle relevante informatie.

Velen gingen je voor en kozen voor onze hypnosepraktijk voor het toepassen van hypnotherapie in Maastricht en omstreken. 

Onze hypnotherapeuten zijn dan ook allen zeer goed onderlegd in talloze moderne, bewezen hypnose technieken. Hierdoor garanderen we een optimaal resultaat in een ontspannen, veilige omgeving. Wil je meer weten of direct een afspraak maken? 

Onze website bevat uitgebreide informatie over onze talloze diensten en we staan u daarnaast graag telefonisch of per e-mail te woord. Meld je je liever direct aan voor een sessie? Gebruik het handige intakeformulier.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?