HYPNOTHERAPIE IN DE MEERN & OMGEVING

hypnotherapie-zoetermeer-hypnose-utrecht

PAUL DUINKER

Nederland, 3526 KS Utrecht, Europalaan 400
Hypnose Zeeland Hypnotherapie Middelburg

ANNEKE MINNAARD

Elektroweg 11, 3051 NB Rotterdam, Nederland

Hypnotherapie is bewezen effectief in de behandeling van problemen of uitdagingen zoals een alcoholverslaving, depressie of eetverslaving.

Met behulp van hypnotherapie in De Meern krijg je toegang tot het onderbewustzijn.

De toegang tot het onderbewustzijn wordt in het dagelijks leven geblokkeerd door het bewustzijn. In je onderbewustzijn bevinden zich veel gevoelens en ideeën die vormen hoe jij je voelt en gedraagt.

Door middel van hypnotherapie kunnen we je onderbewuste aanspreken en zo een beter beeld krijgen van je mogelijkheden en behoeften. 

Zodra je beter begrijpt wat er speelt kun je de problemen aanpakken en de genezing in gang zetten.
Deze vorm van therapie is bewezen effectief en helpt onder andere bij het bestrijden van verslavingen, mentale problemen en fysieke klachten.

De professionele therapeuten van Hypnotherapie De Meern staan klaar om je te helpen bij jouw persoonlijke situatie. Bel, mail of vul het intakeformulier in voor meer informatie.

Hypnose is een vorm van in trance zijn. Als je in trance bent, zit je in een fase tussen slapen en waken in. Prikkels van buitenaf komen minder binnen en je verdwijnt even helemaal in jezelf.

Dit gebeurt ook weleens in je dagelijks leven, bijvoorbeeld als je aan het dagdromen bent of helemaal opgaat in een bijzonder boek.

Zodra de trance niet spontaan ontstaat maar wordt opgewekt door een hypnotherapeut spreken we over een hypnose. Tijdens de hypnose is je aandacht bij jezelf en let je niet meer op je omgeving.

Zo ontstaat een ontspannen ruimte waarin je geest zich inwaarts keert, en je in contact komt met je onderbewustzijn.

In deze staat kunnen de hypnotherapeuten van Hypnotherapie De Meern ontdekken waar de blokkades en overtuigingen in gevestigd zijn, om zo te werken aan een oplossing van het probleem of de situatie waar je mee zit.

Je komt op deze plek doordat de hypnotherapeut je prettig en professioneel begeleidt. In een staat van hypnose komen er vaak beelden naar boven vanuit je onbewuste die je op het juiste spoor zetten.

Hypnotherapie is een behandelmethode die geschikt is voor klachten van mentale en psychosomatische aard. Hierdoor is het binnen deze therapievorm ook mogelijk om lichamelijke klachten te lijf te gaan.

De lichte vorm van hypnose zorgt ervoor dat je dichterbij je eigen gevoelens en ideeën kunt komen. Een aantal klachten waarbij hypnotherapie kan helpen zijn:

  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Emotionele uitbarstingen

Ook kan hypnotherapie helpen bij het bestrijden van verslavingen en afhankelijkheden.

Zo kan je bij Hypnotherapie De Meern terecht als je wilt stoppen met roken, drinken of drugs of wanneer u wilt afvallen. 

Met behulp van hypnose kan de hypnotherapeut met de verantwoordelijke gedragspatronen in je onderbewustzijn aan de slag te gaan.

Voor je eerste behandeling bij Hypnotherapie De Meern zal een intake-gesprek plaatsvinden. De hypnotherapeut neemt de tijd om jou te leren kennen en een goed onderbouwde diagnose te stellen.
Aan de hand van jouw klachten of problemen wordt een doelstelling bepaald. 

Hierdoor kan de therapeut ook een inschatting maken voor het aantal sessies dat nodig is. Raadpleeg in het geval van lichamelijke klachten eerst een reguliere arts voordat je van start gaat met hypnotherapie.

Onze hypnotherapeuten in De Meern en omgeving zijn altijd bereid tot overleg met de behandelend arts. Dit vindt uiteraard alleen plaats met uw goedkeuring. Net als een arts is een hypnotherapeut gehouden aan een zwijgplicht.

Al jouw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De vorm van de behandeling zelf hangt onder andere af van de klachten waar het om gaat.

De duur van de therapie varieert van een aantal sessies tot een intensief proces waarbij je gedurende lange tijd in therapie bent. De duur van de hypnotherapie hangt dus af van het probleem waar je aan wilt werken.

Gemiddeld duurt een sessie 60 tot 90 minuten. Bij Hypnotherapie De Meern krijg je krachtige en efficiënte hypnose sessies voor betaalbare prijzen. Zo is deze behandelingsvorm voor iedereen bereikbaar.

Het is mogelijk om hypnotherapie als losse behandeling in te zetten, maar de therapie is ook effectief ter ondersteuning bij andere vormen van psychotherapie, zoals schematherapie, EMDR of cognitieve gedragstherapie.

Hypnotherapie kan zowel ingezet worden voor kinderen, volwassenen en ouderen. In principe is de therapie voor iedereen beschikbaar die er gebruik van wilt maken.

Bij Hypnotherapie De Meern werken onze hypnose coaches met diverse achtergronden waardoor je hier met alle klachten terecht kunt, zoals paniekaanvallen, sociale angst, storende emoties, eetstoornissen, spastische darm syndroom en impotentie.

De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat de oplossing wordt gezocht in je eigen onderbewustzijn. Er zijn wel enkele uitzonderingen. In het algemeen wordt hypnose niet toegepast bij klachten als psychose, dwangstoornissen en klinische depressie.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

HYPNOTHERAPIE DE MEERN

MEER INFORMATIE OVER HYPNOTHERAPIE DE MEERN

Hypnotherapie De Meern maakt deel uit van het grote netwerk van Hypnose Praktijk. Hieronder vallen onder andere hypnose praktijken in AmsterdamRotterdamDen Haag, Den Bosch en Zwolle.

Hypnose Praktijk is niet alleen de grootste en meest betrouwbare partij op de Nederlandse markt maar heeft ook vele aangesloten hypnosepraktijken in België, Duitsland en Australië.

Bij Hypnotherapie De Meern werken verschillende hypnose coaches met ieder een eigen expertise. Je kunt hier dus terecht voor de meest uiteenlopende problemen. 

Er hangen vandaag de dag nog steeds enkele hardnekkige vooroordelen aan hypnose en hypnotherapie. Zo zou het zweverig zijn of kom je onder controle van de therapeut. Niets is minder waar.

Jij behoudt altijd de controle. Sterker nog, de therapie leert je om meer controle te krijgen over je eigen gedachtes en gevoelens en deze te gebruiken in je voordeel.

Daarnaast hebben hypnose en hypnotherapie keer op keer hun effectiviteit bewezen. Hypnose kan je leven snel en blijvend veranderen. Neem contact op om te kijken hoe de professionele hypnose coach jou kan helpen bij het verbeteren van je levenskwaliteit.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?