VERMAGEREN MET HYPNOSE? EFFECTIEF EN VEILIG AFVALLEN

VERMAGEREN MET HYPNOSE? EFFECTIEF EN VEILIG AFVALLEN

Wilt u vermageren aan de hand van hypnose? Een slank lichaam is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo kan het voorkomen dat de overtollige kilo’s er maar moeizaam afgaan, wat u ook probeert. Moeizaam kunnen vermageren of afvallen kan veel redenen hebben.

Zo kan het zijn dat uw metabolisme of verbranding verstoord is geraakt door medische redenen, maar ook slechte eetgewoonten zijn een oorzaak van overgewicht of obesitas. Hypnose kan een positief effect hebben op ons lichaam en onderbewustzijn.

Door ons brein als het ware te herprogrammeren is het mogelijk om een slecht eetpatroon te veranderen in een verantwoorde manier van eten. Op deze manier is het mogelijk om te vermageren door middel van een hypnose sessie. Hypnotherapie is al jaren een effectieve therapie die kan worden ingezet om overtollige kilo’s kwijt te kunnen raken.

Ondervindt u hinder van uw overgewicht en wilt u vandaag nog starten met vermageren en afvallen? Dan is hypnotherapie wellicht op uw lijf geschreven.

HOE KUNT U VERMAGEREN DOOR MIDDEL VAN HYPNOSE?

Tijdens een sessie met de hypnotherapeut wordt samen met u in kaart gebracht wat de ernst van uw overgewicht is, en welk doel u voor ogen heeft. Hypnotherapie is er op gericht om ons onderbewustzijn te kunnen aanspreken, zodat ons brein een ander signaal ontvangt dan dat dit tot nu toe het geval is.

Omdat ons onderbewustzijn te herprogrammeren is, kan de hypnotherapeut middels een hypnose sessie ons brein resetten. Slechte eetpatronen en gewoonten kunnen op deze manier vervangen worden door een gezonde levensstijl. Ons onderbewustzijn is het deel van de hersenen wat zich bezighoud met de gewoontes en routines in ons dagelijkse leven.

Om gezond te kunnen gaan leven en daardoor gewicht te kunnen verliezen moeten deze veranderd worden. Een hypnotherapeut hanteert diverse technieken om het lichaam in hypnose, ofwel trance te brengen. Natuurlijk bent u tijdens deze sessie gewoon bij bewustzijn en maakt u alles helder mee.

Door aandachtig te luisteren naar de stem van de hypnotherapeut zult u merken dat u steeds verder in een soort trance terecht komt. U voelt zich ontspannen en op uw gemak. Door het bereiken van het onderbewustzijn middels hypnose, ontstaat er een sessie waarbij de zwakke gebieden in het brein kunnen worden aangesproken.

Vanuit hier is het mogelijk om slechte eetpatronen uit ons onderbewustzijn te wissen, zodat ze plaats kunnen maken voor een gezonde levenswijze wat vermageren en afvallen een stuk eenvoudiger maakt.

Hypnose en vermageren. Wat zijn de ervaringen?

Hypnose en vermageren is onlosmakelijk met elkaar verbonden door de bewezen resultaten. De ervaringen zijn dan ook doorgaans zeer positief. Vermageren met behulp van hypnotherapie geeft tevens nog een aantal voordelen. Naast het feit dat het gebruiken van dure en niet werkende afslankpillen of diëten overbodig zijn, is het met afvallen door hypnotherapie ook niet noodzakelijk om een tijdrovend fitnessprogramma te moeten volgen.

Veel mensen die kampen met overgewicht of graag af willen vallen hebben tevens een probleem met zelfdiscipline. Dit heeft niet te maken met desinteresse of luiheid. Dit wordt veroorzaakt omdat veel van bovengenoemde afval methoden niet of nauwelijks werken. Hierdoor raken we ongeïnteresseerd en niet gemotiveerd om desbetreffende sportprogramma’s of diëten te blijven volgen.

Dit resulteert vaak in een vicieuze cirkel waar mensen met overgewicht maar moeilijk uit kunnen komen. Doordat u uw zelfdiscipline verliest, worden er logischerwijs geen resultaten in gewichtsverlies geboekt. Daardoor raakt u uw motivatie kwijt en begint het proces weer van voor af aan. Hypnose is een goede keuze is uw leefpatroon te veranderen zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Enkele hypnotherapie sessies om af te vallen kunnen al voor een verbluffend resultaat zorgen. Door middel van hypnotherapie is het namelijk mogelijk om ons onderbewustzijn, welke aansprakelijk is voor gewoonten, aan te spreken en te resetten. De hypnotherapeut kan deze gewoontes door middel van speciale technieken beïnvloeden zodat niets de weg naar een gezond en prachtig lichaam u meer in de weg staat.

Vermageren met hypnose

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up