Hypnose praktijk in Rotterdam

Hypnose praktijk in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hypnose praktijk in Rotterdam? Hypnose biedt voor veel mensen een oplossing voor allerlei uiteenlopende problemen en klachten. Door middel van deze vorm van therapie kan het onderbewustzijn in de hersenen worden aangesproken waardoor denkwijzen of bijvoorbeeld angsten aan de hand van een herprogrammering veranderd kunnen worden.

Het deel van het brein wat tijdens hypnose wordt aangesproken herbergt allerlei gevoelens, emoties en trauma’s waardoor er op den duur slechte gewoonten, psychische of lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Door middel van een hypnotherapie sessie kunnen dus diverse doelen in het leven worden nagestreefd. Zo is het tijdens een hypnotherapie sessie in Rotterdam mogelijk om bepaalde gewoonten aan te leren, angsten of fobieën te overwinnen en kunt u zich als persoon beter leren ontwikkelen.

Hypnose is tevens effectief toepasbaar als ondersteuning tijdens het afvallen, of als u hulp kunt gebruiken om te stoppen met roken. Bij psychische klachten zoals stress, overgevoeligheid, vermoeidheid of angsten is de oorzaak niet altijd direct te achterhalen. Aan de hand van hypnotherapie kan ons onderbewustzijn worden aangesproken wat het mogelijk maakt om deze positief te kunnen beïnvloeden. Deze reset of herprogrammering van het brein is toepasbaar bij veel soorten klachten of emotionele trauma’s.

Hypnotherapie in Rotterdam.

Tijdens een hypnose sessie in Rotterdam wordt de reden van uw bezoek eerst uitvoering in kaart gebracht. Wat zijn uw doelen? Welke klachten moet en er behandeld worden en wat zou u graag beter of anders zien? De hypnotherapeut begeleidt u hierin. Hypnose is bewezen effectief als het gaat om het behandelen van fysieke klachten.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lichamelijke ongemakken zoals chronische pijnen, overmatig zweten, of als u problemen heeft met uw gewicht. Ook mentale ongemakken zijn veel gehoord. Ze verstoren het functioneren in het dagelijks leven en hebben daarmee een behoorlijk invloed op uw levensvreugde. Hypnotherapie is goed toepasbaar bij klachten zoals faalangst, pleinvrees of andere contact storingen.

Pas als uw klachten en uw doel duidelijk zijn bij de erkende hypnotherapeut, kan de hypnose sessie van start gaan. Tijdens een sessie zorgt de hypnotherapeut ervoor dat uw bewustzijn door middel van hypnose kan worden aangesproken. Hierdoor kan de onderliggende oorzaak van uw klacht worden vastgesteld én worden hersteld door het brein te herprogrammeren.

Hypnose sessie stoppen met roken in Rotterdam

Wilt u stoppen met roken maar ondervindt u hier problemen mee? Roken is niet alleen een zeer ongezonde en slechte gewoonte, maar veel mensen ervaren problemen om te stoppen met roken. Vaak helpen nicotine kauwgom of pleisters om te stoppen met roken niet of kortstondig. Dit gegeven heeft niets te maken met doorzettingsvermogen of wilskracht.

Roken is een sterke gewoonte en oncontroleerbare drang. Stoppen met roken is mogelijk aan de hand van hypnose in Rotterdam. Door hypnotherapie wordt ons onderbewustzijn, welke verantwoordelijk is voor het opslaan van slechte gewoonten, als het ware geherprogrammeerd. Dit maakt het mogelijk dat u al binnen enkele hypnose sessies in Rotterdam de behoefte aan een sigaret verliest, of zelfs al helemaal gestopt bent met roken.

Hypnose is natuurlijk niet alleen geschikt voor fysieke ongemakken zoals roken. Ook als u graag wilt afvallen of andere lichamelijke ongemakken ondervindt, is hypnotherapie bewezen effectief.

Hypnotherapie in Rotterdam. Voor wie is hypnose dat geschikt?

Hypnose is geschikt voor iedereen die fysieke of mentale ongemakken ervaart in het leven. Iedereen waarbij de kwaliteit van leven belemmerd wordt door ongemakken of angsten, kan aan de hand van hypnose geholpen worden. Met hypnotherapie kunnen angsten worden overwonnen die van grote invloed zijn op uw leven. Ons onderbewustzijn wordt door deze vorm van therapie aangesproken en beïnvloedt.

Share
Fatih Kose
Fatih Kose

Isa heeft zijn hele leven gewijd aan het helpen van mensen. Ze op een positieve manier beïnvloeden en ze te helpen met progressieve technieken. Al van kinds af aan bezorgde het helpen van zijn omgeving hem vreugde en dat gevoel groeit elke dag nog steeds meer. In de loop der jaren verdiepte hij zich in NLP of neuro linguïstisch programmeren, een communicatieve hypnose. Later maakte hij kennis met een directe, snelle hypnose, een krachtige tool om levens voorgoed te veranderen.

Comments are closed.