HYPNOSE LEREN

WIL JE GRAAG HYPNOSE LEREN OF BEN JE BENIEUWD HOE HYPNOSE TOT EEN VRIJER, GEZONDER EN BETER LEVEN KAN LEIDEN?

Wanneer je in staat bent om iemand te hypnotiseren, kun je hen helpen om grote barrières in hun leven te doorbreken! Dit kunnen zelfs situaties of problemen zijn waarmee jouw vrienden en familie al jarenlang aan het worstelen zijn. Bij ons kan je hypnose leren om mensen op een praktische manier vrijheid en verlichting te geven.

Hypnose is nuttig voor de bestrijding en aanpak van stress, fobieën, pijn, slapeloosheid, verslaving, afslanken en nog veel meer problemen waar men last van kan hebben.

Hypnose Leren – Basis Cursus

Hypnose Praktijk levert een 2-daagse én 7-daagse cursus in hypnose, die de volledige kennis levert voor effectieve en veilige hypnose en je gelijk in staat stelt om iemand via hypnose te assisteren.

De hypnose cursus heeft de volgende inhoud:

  • Wat is hypnose
  • Wat kan je met hypnose bereiken
  • Veilig gebruik van hypnose
  • Verschillende hypnose methodes (inducties)
  • Zelfhypnose
  • Hypnosediepte testen

Deze basiscurcus van 2 dagen is bedoeld als een uitgebreide kennismaking met hypnose & hypnotherapie. De basiscurcus hypnose kan makkelijk uitgebreid worden tot de complete opleiding “Hypnotherapeut”. Dit is een unieke en volledige 7 daagse opleiding waarin je alles leert om zelf aan de slag te kunnen gaan als hypnotherapeut.

Hypnose leren van ervaren specialisten

Veel mensen aarzelen om hypnose te ondergaan, en er bestaan nog steeds veel fabels over wat hypnose is en wat er tijdens een sessie gebeurd. Daarom is het belangrijk dat je hypnose leert van specialisten met jarenlange ervaring en kennis.

Bij Hypnose Praktijk ben je in goede handen en krijg je de hoogste kwaliteit theoretische informatie en praktische begeleiding om hypnose op de juiste manier te gebruiken en mensen daadwerkelijk te helpen.

Leer Hypnose – Reserveer je cursus nu!

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in hypnose en de hoogstaande opleiding die wij leveren wordt steeds populairder. Hierdoor worden onze cursussen vroeg en volledig volgeboekt.

Je kunt nu hypnose leren in Antwerpen, Gent, Hasselt en Limburg.

We horen graag van je en kijken ernaar uit je tijdens de hypnose cursus te ontmoeten!

Waarom Hypnose Praktijk?