HYPNOSE IN ZOETERMEER & OMGEVING

Andre Lopies Hypnotherapeut. Hypnose en hypnotherapie in Den Haag

ANDRE LOPIES

Raamweg 4, 2596 HL Den Haag, Nederland
Hypnotherapie Rotterdam

ANNEMIEKE ADELMUND

Voorburgstraat 14, 3037PM Rotterdam, Nederland
hypnotherapie-zoetermeer-hypnose-utrecht

PAUL DUINKER

Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer, Nederland

Nog steeds zijn er mensen die hypnose mysterieus vinden maar niets is minder waar. 

Er zijn zoveel kampvuurverhalen waarin verteld wordt dat, wanneer je onder hypnose bent, dingen doet die je helemaal niet wil.

Of dat de kans bestaat dat je niet meer uit die hypnose komt en voor eeuwig gedoemd blijft in jouw eigen schemerzone te vertoeven. 

Zulke verhalen worden uitgevonden door mensen die er niet veel van af weten en door angsthazen die anderen deelgenoot willen maken van hun angst. 

Hypnose is ongeveer even oud als de mens zelf en werd al gebruikt door helers om zieken te genezen. 

Zij wisten toen al dat de meeste ziekten ontstaan uit de psyche en deden handelingen om zieken in contact te brengen met hun innerlijke kracht. 

Men had reeds door dat het zelfhelende vermogen van die innerlijke kracht effectiever was dan eender welk medicijn. Wat hypnose én hypnotherapie dan wél doen kom je te weten als je verder leest.

Hypnose is het herprogrammeren van overtuigingen en aannames die zich genesteld hebben in het onderbewuste. 

In dat onderbewuste zit alles opgeslagen wat je in je leven ervoer en waar je met je bewuste denken niet bij kan.

Deze overtuigingen en herinneringen kunnen de rest van je leven bepalen en wanneer ze niet correct zijn of juist opgeslagen, kan hypnose deze aannames via suggestie veranderen. 

Hypnose is dus het manipuleren van het onderbewuste en niet het denkvermogen.

Dit zijn alle handelingen die een hypnotherapeut doet nadat hij of zij jou onder hypnose bracht. 

Het is het geven van suggesties, het resetten van verkeerde aannames of overtuigingen die je ervan weerhouden om te genezen of het leven te leiden dat jij wil.

Dit kan gaan over het wegnemen van belemmerende overtuigingen maar ook het corrigeren van boodschappen die jouw onderbewuste verkeerd heeft opgeslagen.

Wanneer je op zoek bent naar hypnose in Zoetermeer ben je hier op de juiste plaats. 

In ons netwerk hebben wij goed opgeleide en gedreven hypnotherapeuten die mensen helpen met hart en ziel.

Zij zullen ervoor zorgen dat jouw probleem voor altijd van de baan is want hypnose is geen tijdelijke maar permanente oplossing.

Niets is zo frustrerend als de strijd tegen overtollige kilo’s. Je doet een hele tijd heel hard je best om ze kwijt te raken en als je even niet oplet vliegen ze er zo weer aan. 

Er bestaan een aantal opties die jouw leven heel wat makkelijker kunnen maken en een virtuele maagband is één van de meest doeltreffende alternatieven.

  • Je hoeft niet onder narcose gebracht te worden
  • Er hoeft geen scalpels aan te pas te komen
  • Het is volledig pijnloos
  • Je moet niet herstellen van een operatie

Mensen die een virtuele maagband operatief laten aanbrengen kunnen minder grote porties eten omdat de maag veel kleiner geworden is. 

Met hypnotherapie kun je onder hypnose in Zoetermeer hetzelfde effect krijgen maar dan zonder operatie.

Jouw onderbewuste krijgt suggestieve boodschappen en gelooft dat jouw maag een pak kleiner geworden is zodat je automatisch minder gaat eten.

Zo hoef je nooit meer te diëten en ben je niet langer het slachtoffer van het frustrerende jojo-effect. Slechts drie hypnose sessies in Zoetermeer zijn er nodig om jou levenslang van het diëten af te helpen.

Sterven hoort bij het leven en iedereen heeft wel eens een dierbare verloren. 

Het verdriet om het gemis is een proces waar je dan door moet en dat heeft tijd nodig.

Wanneer die rouwperiode blijft aanslepen en je leven gaat beheersen wordt het moeilijk om nog normaal te functioneren en is het hoog tijd dat je daar iets mee doet.

Door hypnose in Zoetermeer kun je in enkele sessies stap voor stap het verdriet loslaten en weer doorgaan met jouw eigen leven.

De therapeuten die je kunt vinden bij hypnose in Zoetermeer zijn experts in het aanpakken van angst- en paniekaanvallen. 

Zij weten dat achter elk gedrag een oorzaak schuil gaat en kunnen deze oorzaak uit je onderbewuste wissen. 

Zij zullen de angstboodschappen in jouw onderbewuste ombuigen naar inzichten van vertrouwen en zekerheid. 

Met deze methode en de juiste suggesties blijven de aanvallen weg en komt het zelfvertrouwen, wat je met de tijd kwijt geraakt was, weer helemaal terug. 

Niet enkel de angst- en paniekaanvallen zijn het probleem, met de tijd ga je angst ontwikkelen voor de angst en hierbij kan hypnotherapie in Zoetermeer jou ook helpen.

Wanneer je weet dat 95% van alle ziekten ontstaan in de psyche of het onderbewustzijn, zal het je niet verbazen dat heel wat kan opgelost worden met hypnose. 

De meest relevante indicaties werden hierboven reeds aangehaald maar de lijst is ontzettend lang.
Meer en meer stellen met bijvoorbeeld relatieproblemen zoeken hulp bij een hypnotherapeut omdat via hypnose kan uitgezocht worden wat het onderliggende probleem is in de relatie. 

Maar ook cliënten met een burn-out, migraine en vastgelopen trauma’s uit de jeugd kunnen met hypnotherapie in Zoetermeer geholpen worden.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

BEN JE OP ZOEK NAAR HYPNOSE OF HYPNOTHERAPIE IN ZOETERMEER?

Alle hypnotherapeuten die aangesloten zijn genoten een zeer goede opleiding en nemen hun werk heel ernstig. Je zult zien aan de vele positieve recensies dat deze therapeuten goed werk verrichten en al talloze cliënten geholpen hebben met verschillende soorten problemen. 

Indien je hulp zoekt en je denkt aan hypnotherapie in Zoetermeer maak je best snel een afspraak, zo hoef je niet langer met de zware last verder.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?