HYPNOTHERAPIE IN ALMERE & OMGEVING

Hypnotherapeut Natascha Verboom. Hypnose en Hypnotherapie in Purmerend.

NATASCHA VERBOOM

Puntmosstraat 69, 1441 LJ Purmerend, Nederland
Hypnotherapeut Victor Elzo Kraemer. Hypnose en hypnotherapie in Rotterdam

VICTOR ELZO KRAEMER

Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam, Nederland

Over hypnose bestaan veel misvattingen. Als een gemiddeld persoon aan hypnose denkt, zal deze al snel denken aan hypnose in de vorm van entertainment. 

Dit is namelijk het eerste wat bij mensen opkomt. Hypnose wordt dan op een humoristische manier gebruikt.

Bijvoorbeeld door iemand te laten denken dat hij een kip is. Dit wordt door veel mensen als hilarisch gezien, en daarom zijn shows met hypnose ook heel populair.

Hypnose wordt niet enkel voor entertainment gebruikt, maar heeft nog veel meer belangrijke doeleinden. Heb jij problemen in je leven? Problemen die de overhand nemen en ervoor zorgen dat jij niet meer optimaal van het leven kunt genieten?

In dat geval kan het verstandig zijn om gebruik te maken van Hypnose & Hypnotherapie in Almere. We kunnen je helpen met verschillende problemen. 

In dit artikel zullen een aantal belangrijke en bewezen problemen worden genoemd, waarvoor je bij ons terecht kunt.

Alcohol is een sociaal geaccepteerd middel tot escapisme in onze samenleving. Veel mensen drinken ook alcohol. 

En omdat veel mensen alcohol drinken, is er uiteraard ook een percentage dat problemen heeft met alcohol.Een verslaving kan zeer onverwachts om de hoek komen kijken. 

Vaak hebben mensen niet eens door dat ze verslaafd raken, totdat het te laat is. Naast de vele mentale problemen die een verslaving met zich meebrengt, zijn er ook veel lichamelijke problemen.
Zo is een overmatige hoeveelheid alcohol zeer schadelijk voor de lever. 

Bovendien verhoogt dit het risico op verschillende kankers. Heb je een alcoholprobleem, dan is het begrijpelijk dat je daar zo snel mogelijk van af wilt komen.

Bij onze hypnose praktijken in Almere kunnen we je daarmee helpen. 

Denk je dat je een alcoholverslaving hebt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met Hypnose & Hypnotherapie in Almere.

Het klinkt misschien gek, maar hypnose kan ook helpen bij het afvallen. Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werk? Natuurlijk is het niet zo dat hypnose ervoor kan zorgen dat we plots een aantal kilo kunnen wegtoveren. 

Dat is natuurlijk logisch. Maar met hypnose kan wel bewerkstelligd worden dat we gedragspatronen kunnen veranderen. 

Een probleem met voeding is dat je veel voeding juist onderbewust tot je neemt.
Zo komt het veelvuldig voor dat mensen emotioneel eten. 

Veel eten kan een vorm zijn van ongeluk. Met hypnose pakken we dergelijke problemen bij de wortel aan. Op die manier worden niet enkel de symptomen bestreden, maar ook het probleem bij de hoorns gevat.

Het voordeel van afvallen met hypnose is dat er wordt gericht op een langdurige oplossing. Het nadeel van veel typische afvalprogramma’s, is dat ze niet gericht zijn op de lange termijn.

Je valt weliswaar af voor een korte periode, maar meestal zijn de afvalprogramma’s nooit eeuwig vol te houden.

Het resultaat daarvan is dat je een paar frustraties rijker bent en bovendien ook nog niet eens afgevallen. Hypnose & Hypnotherapie in Almere kan je helpen om af te vallen voor de lange termijn.

In het leven is het nou eenmaal een feit dat er verschillende momenten van rouw komen. Iedereen die dierbaren heeft, zal die tragisch genoeg op een gegeven moment verliezen. Dat is de tragiek van geboren worden, dat je ook sterfelijke bent.

Rouwverwerking is doorgaans een natuurlijk proces, waar je over het algemeen wel weer overheen komt. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Soms kun je erg lang blijven hangen in de rouw.

Elk mens gaat er immers op een totaal andere manier mee om. Merk je dat na een lange periode er nog steeds niet overheen bent? Dan is dat natuurlijk erg vervelend. Het kan er namelijk voor zorgen dat je belemmerd wordt in je dagelijks taken.

Je kunt dan niet meer functioneren en bijvoorbeeld ook niet meer werken of enig plezier ondervinden. Hypnose kan je helpen om een rouw beter te verwerken.

Er zijn aantal indicaties waaruit kan blijken dat je het rouwproces nog niet hebt verwerkt. Een van die indicaties is dat je blijft hangen in ontkenning. Soms kan een rouw zo schokkend zijn, dat je als mens automatisch in de ontkenningsmode terecht komt.

Normaliter is dit de eerste fase van het rouwproces, maar veel mensen blijven er ook in hangen. Blijf je hier te lang in hangen? Dan is het verstandig om hulp te zoeken. Ook wanneer je last hebt van een overmatige woede.

Het kan zijn dat je boos op de wereld bent. Je hebt het gevoel dat jou onrecht is aangedaan, omdat de wereld deze tragische gebeurtenis jou heeft aangedaan. Ook hier kun je als mens te lang in blijven hangen. Dit kan ook schadelijk zijn voor je functioneren in het algemeen.

Malen en intens verdriet blijven voelen zijn ook twee indicaties van een onverwerkt rouwproces. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je schuldig voelt over de manier waarop het is gegaan. Je gaat jezelf verwijten en dergelijke maken.

Dit kan ook gepaard gaan met intens verdriet over het algemeen. Blijf je hier te lang in hangen? Dan kan dit het functioneren belemmeren.

Met Hypnose & Hypnotherapie in Almere kunnen wij je behandelen om het rouwproces te verwerken als je ergens blijft haken. Met hypnose kan er in het onderbewustzijn veranderingen worden gemaakt.

Op die manier kan Hypnose & Hypnotherapie in Almere je helpen om op een gezonde manier met rouw om te gaan.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

HYPNOTHERAPIE DE MEERN

ANDERE PROBLEMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE IN ALMERE

Naast alle bovenstaande problemen kan hypnose & hypnotherapie in Almere ook worden ingezet bij nog vele andere soorten problemen waar je als mens tegenaan kan lopen.

Enerzijds zijn dit mentale klachten, maar ook fysieke klachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan migraine, zweten, bedplassen en nog veel meer. Maar ook kan het worden ingezet bij verschillende vormen van sociale angst.

Hypnose & Hypnotherapie in Almere is dus zeer divers en je kunt er voor verschillende soorten klachten terecht. Bij ons zijn ervaren hypnotiseurs actief en communicatie loopt zeer gemoedelijks. 

Je kunt er dus rustig van uitgaan dat je goed behandeld wordt en jezelf totaal op je gemak voelt. Voor meer informatie en vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

We staan je graag ter dienst en je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Op basis van je problemen kunnen wij dan een mogelijke behandelingsvorm opstellen.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?