HYPNOSE PRAKTIJK ZWOLLE & OMGEVING

De werking van hypnose is uitgebreid onderzocht en bewezen, zoals in een recent onderzoek van het Israëlische leger. Het is dan ook niet gek dat hypnose bijvoorbeeld wordt gebruikt om post-traumatische stress stoornissen in veteranen te behandelen. 

Hypnose is echter ook zeer goed in te zetten voor het behandelen van allerlei andere problemen en struikelblokken en je zo te helpen met het leiden van een gelukkiger, productiever leven. Ben je benieuwd naar de vele diensten die we leveren? 

Wil je getuigenissen lezen van onze talloze zeer tevreden cliënten? We nodigen je uit om onze website verder te verkennen óf direct te bellen, e-mailen of het intakeformulier in te vullen. We staan je graag te woord.

Hoewel angst een normale, zelfs gezonde emotie kan zijn, kan deze ook vormen aannemen die minder gezond zijn. 

Wanneer je worstelt met fobieën waarvan je wéét dat deze geen basis in de werkelijkheid hebben of regelmatig wordt overvallen door onverklaarbare paniekaanvallen kan angst je levensgeluk zwaar onder druk zetten. 

Ben je het zat dat angsten je dagelijks functioneren in de weg staan? Al velen gebruikten hypnose in Zwolle en omgeving om hun angsten blijvend te overwinnen. 

Wil je meer weten over deze bewezen behandelmethode? Bekijk dan onze pagina over angst overwinnen met hypnotherapie.

Wil je afvallen dankzij hypnotherapie in Zwolle of omgeving? Je bent niet alleen. We hebben in jouw regio al talloze mensen blijvend helpen vermageren door middel van hypnose en, bijvoorbeeld, het aanleggen van een virtuele maagring

Hierbij wordt enkel de suggestie opgewekt van een maagring zonder ingrijpende medische ingreep, terwijl alle voordelen wel aanwezig zijn. Wil jij ook gemakkelijk, blijvend en snel afvallen? Lees meer over afvallen en vermageren dankzij hypnose op onze pagina over deze dienst.

Hoewel een sigaret vaak ‘lekker’ of ontspannend wordt genoemd, weten we allemaal dat sigaretten zeer schadelijk zijn voor de gezondheid en daarbij een bijzonder dure gewoonte zijn. 

Wil je nu eindelijk eens van het roken af en een gezonder, gelukkiger leven leiden? 

Wij gebruiken hypnose in Zwolle en omstreken om cliënten permanent van het roken af te helpen. Door direct met het onderbewustzijn te werken overschrijven we ingesleten slechte gewoontes en doen we de drang om te roken blijvend verdwijnen. 

Bekijk onze pagina over het stoppen met roken dankzij hypnose voor aanvullende informatie.

Wij hielpen al talloze cliënten door het toepassen van professionele hypnotherapie in Zwolle en omgeving. Onze hypnotherapeuten zijn stuk voor stuk zeer gemotiveerd, uitgebreid opgeleid en bedreven in alle moderne hypnosetechnieken, waardoor een betrouwbaar resultaat gewaarborgd is. 

Neem vooral een kijkje in de vele hypnose diensten die we leveren voor achtergrond informatie over de verschillende behandelingen die we aanbieden. Zit je met een probleem dat je hier niet aantreft of wil je wat aanvullende informatie? 

Schroom dan niet en bel of email ons. Je kunt ook direct een intakeformulier invullen, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?