HYPNOSE PRAKTIJK LEIDEN, DELFT, DEN HAAG & OMGEVING

Andre Lopies Hypnotherapeut. Hypnose en hypnotherapie in Den Haag

ANDRE LOPIES

Raamweg 4, 2596 HL Den Haag, Nederland
Hypnotherapie Rotterdam

ANNEMIEKE ADELMUND

Voorburgstraat 14, 3037PM Rotterdam, Nederland

Hypnose of hypnotherapie is meermalen zeer effectief bewezen in het behandelen van alcoholverslavingdepressiewoedeaanvallen en talloze andere problemen of uitdagingen waar je zonder hulp simpelweg niet uitkomt. 

Op zoek naar hypnose of hypnotherapie in Den Haag, Leiden en Delft omstreken? In onze hypnosepraktijk staan ervaren hypnotherapeuten klaar om je te helpen. Bel, mail of vul het intakeformulier vandaag nog in voor meer informatie.

Hoewel het sommigen opvallend gemakkelijk af lijkt te gaan, is afvallen niet voor een ieder van ons even vanzelfsprekend. 

Worstel je met je gewicht en wil het afvallen maar niet lukken? Laat ons hypnose gebruiken om met de verantwoordelijke gedragspatronen in je onderbewustzijn aan de slag te gaan. 

Bezoek snel onze pagina over afvallen met behulp van hypnose in Den Haag, Leiden en Delft voor meer informatie.

We zullen allemaal momenten van verlies of rouw meemaken, maar voor de meesten van ons slijten deze gevoelens in de loop der tijd. 

Wanneer rouw je leven dreigt over te nemen en normaal functioneren langdurig in de weg staat, is het echter tijd om hulp te zoeken. Wij hebben meerdere malen hypnotherapie in Leiden, Den Haag, Delft en omgeving ingezet om onze cliënten te helpen met het verwerken van rouw. 

Meer weten over dit proces? Bekijk de details op onze pagina over rouwverwerking

Veel cliënten benaderen ons voor hulp bij het stoppen met roken of drinken. Hoewel deze gewoontes op de oppervlakte weinig met elkaar te maken lijken te hebben, kunnen problemen met het stoppen met roken en alcoholverslaving dezelfde onderliggende oorzaak hebben. 

Een oorzaak die zich op een andere problematische manier zal uiten indien enkel de symptomen behandeld worden. 

Wij gebruiken hypnose in Delft, Den Haag, Leiden en omringende gebieden om in het onderbewustzijn de daadwerkelijke oorzaak van dit problematische gedrag aan te pakken. 

Zo kan hypnose bijdragen aan een blijvende oplossing voor alcoholverslaving of van grote hulp zijn bij het stoppen met roken.

Hoewel angst een basale emotie is die niet alleen natuurlijk, maar ook nuttig kan zijn, is voor sommigen angst ook verlammend. 

Worstel je met fobieën of paniekaanvallen? Hypnotherapie helpt. Wij hebben door middel van hypnose in Leiden, Delft en Den Haag al talloze cliënten blijvend met hun angststoornissen mogen helpen. Bekijk voor meer informatie onze pagina over het overwinnen van angsten.

Op zoek naar hypnotherapie in Leiden, Den Haag en Delft? Zoals uit onze vele positieve getuigenissen blijkt, hebben talloze cliënten met problemen als het jouwe gekozen voor de hulp van onze ervaren, gedreven hypnotherapeuten. 

Stuk voor stuk zijn onze therapeuten sterren in het vak, maar ze zijn vooral erg gedreven en begaan. Wil jij ook blijvend resultaat dankzij hypnose? 

Bekijk de vele diensten die wij leveren of neem direct contact op om je wensen te bespreken. Bel, mail of vul het contactformulier in: De eerste stap is de moeilijkste, maar het einde van je probleem is in zicht.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?