HYPNOSE PRAKTIJK ARNHEM, BOXMEER, NIJMEGEN & OMGEVING

Hypnotherapeut Sandra Budel. Hypnose en Hypnotherapie in Arnhem, Gelderland

SANDRA BUDEL

Kerkpad 4, 6924 AX Loo, Gelderland Nederland

HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE IN ARNHEM, BOXMEER EN NIJMEGEN

Op zoek naar hypnotherapie in Arnhem, Boxmeer of Nijmegen? Onze hypnosepraktijk heeft voor talloze cliënten in jouw omgeving blijvend een oplossing aangedragen voor aandoeningen en problemen als faalangstalcoholverslaving of tandenknarsen

Meer weten over de verschillende diensten die we leveren? Bekijk het uitgebreide overzicht op onze website. 

Naast deze brede selectie diensten kan hypnose ook voor talloze andere uitdagingen, problemen of struikelblokken een oplossing bieden door direct met het onderbewustzijn te werken. 

Veel problemen starten immers met het onderbewustzijn en zullen dus logischerwijs ook in het onderbewustzijn opgelost kunnen worden. 

Wil je jouw specifieke uitdaging bespreken of direct een afspraak maken? Bel ons, stuur een email of vul het intakeformulier in.

Fobieën en paniekaanvallen kunnen een grote negatieve invloed op je levensgenot hebben en je dagelijks functioneren zwaar in de weg staan. Traditionele behandelmethodes proberen de angst vaak weg te nemen door je, bijvoorbeeld, te confronteren met het onderwerp van die angst. 

Een methode die niet alleen zeer stressvol kan zijn, maar ook enkel de symptomen aanpakt. De onderbewust reden van je fobie of paniekaanvallen wordt namelijk veelal overgeslagen. 

Wij hebben met hypnose in Boxmeer, Nijmegen en Arnhem al vele mensen als jij blijvend van hun angstproblemen af mogen helpen door juist aan de slag te gaan met het onderbewustzijn. 

Hiermee pakken we de onderliggende oorzaak wel aan en voorkomen we dat nieuwe symptomen zich in de toekomst ontwikkelen. Meer weten of direct een afspraak maken? Lees snel onze pagina over angst overwinnen door middel van hypnose.

Men ziet overgewicht al snel als een persoonlijke keuze: “Dan eet je toch gewoon minder?”. In de praktijk is het echter niet voor iedereen zo gemakkelijk. 

Je wilt in principe wel minder eten, maar betrapt jezelf er toch telkens weer op dat je meer hebt gegeten dan je eigenlijk van plan was. In dit soort gevallen, waarbij je bewust een andere keuze probeert te maken, maar onbedoeld toch weer de fout in gaat, is het vaak je onderbewustzijn die de teugels in handen neemt. 

Omdat je de oorzaak van problemen met het gewicht vaak in het onderbewustzijn moet vinden, is dit ook precies waar we door middel van hypnotherapie de oplossing zoeken. Zo leggen we bijvoorbeeld een virtuele maagring aan waarmee je de voordelen van een maagring ervaart zonder de daarbij behorende nadelen. 

Het gebruik van hypnose is uitgebreid onderzocht door, onder andere, het Churchill Hospital in Oxford, waarbij de conclusie was dat uit drie geteste methodes hypnose de enige methode was waarbij na anderhalf jaar de verloren kilo’s nog niet teruggekomen waren. 

Meer weten? Bekijk onze pagina over afvallen of vermageren door middel van hypnotherapie in Nijmegen, Arnhem en Boxmeer.

Het effect van nicotine is dusdanig dat het stoppen met roken voor velen een van de grootste uitdagingen is die zij zullen tegenkomen. Het is echter meer dan alleen de lichamelijke afhankelijkheid die een afscheid van de sigaret in de weg staat. 

Zo is het roken voor velen een ingesleten gedragspatroon dat diep in het onderbewustzijn genesteld is. Hoe sterk je wil om te stoppen ook mag zijn, zonder dat er iets aan die gedragspatronen wordt gedaan is stoppen een bijzonder moeilijke opgave. 

Gelukkig hebben wij door middel van hypnose in Arnhem, Boxmeer en Nijmegen al talloze mensen blijvend van het roken af mogen helpen. Dankzij onze moderne, bewezen effectieve behandelmethodes is een groot deel van onze cliënten in slechts twee sessies blijvend van de drang naar een sigaret genezen. 

Wil jij ook eindelijk eens stoppen met die ongezonde, dure gewoonte? Lees snel meer op onze pagina over stoppen met roken door hypnose in Boxmeer, Nijmegen en Arnhem.

Wanneer je de beslissing maakt om door middel van hypnose of hypnotherapie een langlopend probleem in je leven eindelijk blijvend op te lossen, is het goed om je te laten helpen door professionals. 

Professionals die al talloze mensen van een betrouwbare oplossing hebben voorzien voor problemen als sociale angststotteren of slaapproblemen. 

Wij hebben al talloze mensen als jij mogen helpen door middel van hypnotherapie in Nijmegen, Arnhem en Boxmeer, zoals ook blijkt uit onze vele positieve getuigenissen. Wil jij ook blijvend geholpen worden door middel van hypnotherapie? 

Neem vandaag nog contact met ons op via mail, telefoon of vul het intakeformulier in. We staan klaar om je van alle nodige informatie te voorzien. 

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?