HYPNOSE PRAKTIJK ALKMAAR, HOORN, HEEMSKERK & OMGEVING

Erna-Stavenuiter-Hypnotherapie-Alkmaar

ERNA STAVENUITER

Jan Glijnisweg 2, 1703 RL Heerhugowaard, Nederland
Hypnotherapeut Natascha Verboom. Hypnose en Hypnotherapie in Purmerend.

NATASCHA VERBOOM

Puntmosstraat 69, 1441 LJ Purmerend, Nederland

Het effect van hypnotherapie is breed uitgemeten en onderzocht door talloze wetenschappelijke publicaties, zoals in een recent onderzoek van de bekende Stanford University naar het effect van hypnose voor het verwerken van trauma

Hypnotherapie is echter ook in talloze andere situaties zeer effectief gebleken, zoals voor het behandelen van slaapproblemenemetofobie of alcoholverslaving

Worstel je in het dagelijks leven met deze of andere problemen waar je zonder hulp niet vanaf komt? 

Ben je op zoek naar professionele, betrouwbare en bewezen hypnotherapie in Alkmaar, Hoorn of Heemskerk? Zoals je ziet aan onze lovende getuigenissen hebben wij al talloze mensen net als jij dankzij hypnose mogen helpen. 

Wil je ook eindelijk eens van je struikelblok, probleem of uitdaging verlost zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op via email, telefoon of het handige intakeformulier. 

Je bent natuurlijk ook welkom om eerst de vele diensten die wij bieden via onze website te verkennen.

Roken is niet alleen bijzonder slecht voor je gezondheid, het is ook nog eens bijzonder slecht voor je portemonnee. De gemiddelde roker spendeert namelijk meer dan 1.000 euro per jaar aan deze schadelijke verslaving. Gelukkig is er hoop voor een ieder die het stoppen maar niet wil lukken. 

Al meerdere malen hebben wij hypnose in Alkmaar, Hoorn of Heemskerk in mogen zetten om cliënten blijvend van het roken af te helpen. In veel gevallen hebben onze cliënten in slechts twee sessies permanent afscheid van de sigaret kunnen nemen. 

Wil jij ook stoppen met roken door middel van hypnose in Alkmaar of Hoorn? Bekijk de pagina die wij over deze dienst op onze website hebben staan voor alle nodige informatie. 

Afvallen is niet voor iedereen even gemakkelijk, terwijl we allemaal weten dat overgewicht veelal ongezond is. De reden dat we afvallen of vermageren zo lastig vinden ligt meestal in het onderbewustzijn. 

We zijn eten met bepaalde andere emoties gaan associëren óf het overmatig eten is zo’n ingesleten gedragspatroon dat zelfs de sterkste wil in de wereld er niet gemakkelijk mee stopt. 

Wat de reden ook is, dankzij hypnose kunnen we de oorzaak direct bij de bron aanpakken: In het onderbewustzijn. Wil jij ook eindelijk blijvend afvallen of vermageren? 

Ben je op zoek naar hulp in de vorm van hypnotherapie in Hoorn of Alkmaar? Neem contact met ons op of bekijk onze pagina over afvallen en vermageren met hypnose en de virtuele maagring. 

Angst is zelden fijn, maar wanneer angst verandert in een fobie of een paniekaanval, kan deze verlammend werken en een grote invloed op je dagelijks functioneren hebben. 

Voel je je weleens angstig zonder hiervoor een duidelijke oorzaak te kunnen aangeven? Ervaar je een irrationele angst voor dingen waarvan je wéét dat je niet bang hoeft te zijn? 

In deze gevallen kan hypnotherapie een uitkomst zijn. Al meerdere malen gebruikten wij hypnose in Hoorn, Alkmaar & Heemskerk om cliënten van hun angsten af te helpen. Lees snel meer over het overwinnen van angst door middel van hypnose op de bijbehorende pagina.

Ben je op zoek naar een hypnosepraktijk in Hoorn, Alkmaar of Heemskerk? 

Wij bieden je graag onze professionele hypnose en hypnotherapie diensten aan. Onze ervaren hypnotherapeuten zijn stuk voor stuk gedreven, betrouwbare professionals waardoor een optimaal resultaat gegarandeerd is. 

Onze missie is dan ook het wegnemen van obstakels zodat jij weer met volle teugen van het leven kan genieten. Wil je meer weten? Bekijk dan de uitgebreide informatie die we bij onze verschillende diensten bieden of neem direct contact met ons op. 

We zijn te bereiken per email, telefoon of vul het intakeformulier in.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. 

Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

ACHTER DE SCHERMEN: HOE ZIET EEN HYPNOSE SESSIE ERUIT?