HYPNOTHERAPIE SESSIES IN AMSTERDAM

Hypnotherapie sessies in Amsterdam

Hypnotherapie sessie volgen in Amsterdam? Hypnose is een effectieve behandeling therapie als er klachten ontstaan waardoor het dagelijks functioneren bemoeilijkt wordt. Hypnotherapie is breed toepasbaar en geeft in veel gevallen direct resultaat. Een hypnotherapie sessie kan verlichting bieden bij bijvoorbeeld angsten en paniekaanvallen of trauma’s vanuit het verleden.

Hypnose wordt tevens ingezet bij gewichtsverlies, als hulp bij het afvallen of als u wilt stoppen met roken. Tijdens een hypnose sessie zal de therapeut het onderbewustzijn van de hersenen aanspreken terwijl u tijdelijk in een trance verkeerd. In deze staat bent u uiteraard gewoon bij bewustzijn.

Tijdens dit gedeelte van de sessie kan ons onderbewustzijn gereset worden van slechte gewoonten of onverwerkte trauma’s of herinneringen. Aan de hand van een hypnotherapie sessie kunnen uiteenlopende doelen bereikt worden. Zo kunt u onder invloed van hypnose bepaalde gewoontes aanleren, angsten overwinnen en heeft u de mogelijkheid om zich als persoon beter te kunnen ontwikkelen.

ERKENDE HYPNOSE PRAKTIJK IN AMSTERDAM

Als u problemen of angsten ervaart in het dagelijks functioneren, is dat van grote invloed op uw sociale contacten, uw werk en uw gezondheid. Doordat deze blokkades ons belemmeren in de dingen die eigenlijk vanzelfsprekend zouden moeten zijn, liggen stress, spanningen en onbegrip op de loer.

Ons lichaam bevindt zich in een zogenaamde overleving-stand waardoor de adrenaline in ons lichaam voortdurend de overhand heeft. Hierdoor ontstaan gezondheidsklachten zoals een hoge bloeddruk, spanningshoofdpijnen en maagklachten.

Op den duur kan dit ernstige en nadelige effecten voor uw gezondheid met zich meebrengen. Herkent u zich in deze klachten en bent u op zoek naar een erkende hypnose praktijk in Amsterdam? Dan is hypnotherapie wellicht de oplossing voor u.

Tijdens een sessie helpt de therapeut u om volledig te ontspannen. Dit is van belang om ons onderbewustzijn te kunnen bereiken en desgewenst te herprogrammeren. Hypnotherapie is geschikt voor iedereen en vrijwel elke fobie, angst of blokkade. Door middel van hypnose kunnen tevens slechte eetgewoonten aangepast en gereset worden.

Deze therapie wordt vaak toegepast als afvallen middels hypnose gewenst is. Daarnaast kan er door middel van hypnotherapie ook gewerkt worden aan een beter zelfbeeld, en hoe u zelfbewust en sterk in het leven kunt staan. Op deze manier kan bijvoorbeeld ook faalangst of een laag zelfbeeld worden overwonnen door middel van hypnotherapie.

Hypnose sessies in Amsterdam worden uitgevoerd door een erkend en ervaren hypnotherapeut. Door het toepassen van diverse hypnose-technieken wordt het brein en onderbewustzijn in een zogeheten trance gebracht waardoor het specifieke deel van de hersenen kan worden aangesproken. Uiteraard beleefd u een hypnotherapie sessie in Amsterdam geheel bij bewustzijn.

Angsten behandelen met hypnose? Hypnotherapie in Amsterdam

Hypnotherapie is een bewezen behandelmethode die geschikt is voor iedereen die wordt belemmerd in het dagelijkse leven. Hypnose is niet gelimiteerd tot een bepaalde groep mensen maar toegankelijk voor iedereen. Niet alleen als u hulp kunt gebruiken bij het afvallen, of als u wilt stoppen met roken is een hypnose sessie effectief.

Ook als u kampt met angsten of depressies is de inzet van hypnotherapie bewezen effectief. Met de sessies kunnen diepgewortelde angsten of fobieën worden overwonnen. Door het bewerken van ons onderbewustzijn worden trauma’s en blokkades door middel van hypnose verwerkt. Op deze manier hebben ze niet langer een nadelig effect op uw functioneren in de maatschappij.

Door middel van hypnotherapie is vrijwel alles wat er in ons brein en onderbewustzijn gebeurd aan te passen. Hierdoor kunnen negatieve herinneringen uit het verleden omgezet worden in positiviteit.

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up