AFVALLEN MET HYPNOSE? HYPNOSE ALS ONDERSTEUNING BIJ GEWICHTSVERLIES

Afvallen met hypnose? Hypnose als ondersteuning bij gewichtsverlies

Wilt u graag afvallen maar lijkt het maar niet te lukken? Hypnose is een krachtig middel welke kan helpen bij de strijd tegen de overtollige kilo’s. Waar veel diëten of afslankpillen geen of tijdelijke oplossing bieden, is hypnose een bewezen therapie bij gewichtsverlies of het veranderen van eetpatronen.

Hypnose biedt voor veel mensen die te maken hebben met overgewicht een oplossing. Door de toepassing van diverse technieken wordt het onderbewustzijn geherprogrammeerd. Hierdoor wordt afvallen een stuk eenvoudiger zonder dat een hongergevoel of jojo-effect wordt verkregen. Heeft u problemen met overgewicht en zou u graag wat gewicht willen verliezen?

Aan de hand van een hypnose sessie is het mogelijk om snel en op een veilige manier af te vallen zonder vervelende bijwerkingen van afslank-shakes of vermageringspillen die bovendien een nadelig effect kunnen hebben op uw gezondheid. Hypnose is een perfecte en volkomen veilige manier om snel en effectief uw streefgewicht te kunnen behalen.

MET HYPNOTHERAPIE SUCCESVOL AFVALLEN

Tijdens een sessie met een hypnotherapeut worden uw doelen uitgewerkt en uitgebreid besproken. Zo kan het zijn dat u wilt afvallen om u lekkerder en gezonder te voelen, maar een medische reden kan ook een oorzaak zijn waarom u hypnotherapie kiest om gewicht te verliezen. Door middel van hypnotherapie is het eenvoudig om middels uw brein uw doelen aan te spreken.

Door het onderbewustzijn van de hersenen te kunnen bereiken, kunnen uw ongezonde of slechte eetgewoonten worden vervangen door een gezond en normaal eetpatroon. De hypnotherapeut maakt gebruik van diverse technieken om uw lichaam in hypnose te brengen. Door aandachtig te luisteren en u te concentreren op de stem van de therapeut, kan uw brein zich ontspannen en zich op deze manier openstellen voor de hypnose.

Doordat het onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd wordt, is afvallen een stuk eenvoudiger. U zult ervaren dat u sneller een voller gevoel heeft na een maaltijd, dat de drang naar ongezonde tussendoortjes aanzienlijk wordt verminderd, en dat u genoegen kunt nemen met kleinere porties. Door het onderbewustzijn aan te spreken is hypnotherapie een veilige manier om succesvol te kunnen afvallen.

Veilig afvallen met hypnose

Afvallen of gewicht verliezen is niet altijd eenvoudig. Voor sommige mensen is dit een lange en zware weg waarbij goede of blijvende resultaten vaak uitblijven. Heeft u moeite met afvallen en lijkt het alsof geen enkel dieet werkt? Of valt u na een dieet weer terug in hetzelfde eetpatroon en vliegen de kilo’s er weer aan? Dan is afvallen met behulp van hypnose wellicht geschikt voor u.

Probleemloos afvallen met hypnotherapie is mogelijk doordat oude eetgewoonten worden gereset in het onderbewustzijn. Hierdoor wordt gewichtsverlies en vetverbranding in gang gezet op een veilige manier. De slechte eigenschappen van verkeerd of te vet eten zitten diep in het brein verborgen. Door de toepassing van hypnose wordt het onderbewustzijn van de hersenen aangesproken waardoor er een herprogrammering plaats kan vinden.

Op deze manier kunt u aan de hand van hypnotherapie toewerken aan een gezond lichaam en een verantwoord eetpatroon. Een slank lichaam waarin u zich prettig en vitaal door middel van hypnose, is voor iedereen geschikt. Daarnaast ervaart u door het afvallen met hypnose geen nare bijwerkingen door bijvoorbeeld afslankpillen, en hoeft u geen zware fitness of bewegingsprogramma’s te volgen.

Afvallen op een natuurlijke manier is mogelijk door ons onderbewuste te resetten. Heeft u problemen met uw gewicht? Wilt u afvallen om u energieker en fitter te voelen, of moet u gewicht verliezen door een aanstaande operatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op over de voordelen van afvallen met hypnose.

Waarom Hypnose Praktijk?

Keurmerken

Scroll Up