Meer Zelfvertrouwen Door Hypnose & Hypnotherapie

Meer zelfvertrouwen opbouwen door hypnose & hypnotherapie - in slechts drie sessies!

In slechts twee tot drie sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Zelfvertrouwen met hypnose en hypnotherapie

Geloof in jezelf

Gebruik hypnose om vertrouwen te krijgen in wie je bent en wat je kunt

Heb je dat je eerder aan jezelf twijfelt dan dat je in jezelf gelooft?

Twijfel je altijd aan wat je waard bent en bagatelliseer je je vaardigheden?

Onwrikbaar zelfvertrouwen = verwaand + arrogant + opscheppend?

We hebben de neiging een hekel te hebben aan mensen die altijd opscheppen over hoe geweldig ze zijn en wat een geweldige dingen ze allemaal kunnen doen. "Opscheppers en narcisten", denken we dan bij onszelf. "Ik ben zo blij dat ik niet ben zoals zij!"

Maar je kunt een ding wel zeggen over narcisten – ze hebben een onwrikbaar zelfvertrouwen. Het maakt niet uit wat anderen denken, zij geloven dat ze het waard zijn, zij denken dat ze het kunnen. En je kan niet om het volgende feit heen: mensen die in zichzelf geloven doen het statistisch gezien beter, afgezet tegen mensen met evenveel talent, vaardigheden en kennis, dan mensen die zichzelf niet vertrouwen en aan zichzelf twijfelen.


Zal meer zelfvertrouwen je veranderen in iemand die je niet mag?

Dit onderzoek zorgt voor een dilemma. Worden we net als die nare narcisten als we meer in onszelf gaan geloven? (Hier moet bij vermeld worden dat narcisten hier niets om geven!)

Gelukkig is het antwoord op die vraag ‘nee’. Als je niet al een narcist bent (en je zou dit niet lezen als je wel een narcist was), dan word je ook geen narcist door jezelf meer aan te moedigen in het leven. In plaats daarvan geef je jezelf een eerlijke kans en stel je jezelf in staat om gebruik te maken van al je krachten en middelen als mens, in plaats van alleen de krachten en middelen die je bereid bent te erkennen.

Dus, hoe pak je dit aan? Onze hypnosesessies zullen je helpen een eerlijker beeld van jezelf te krijgen en je kansen op succes in het leven te vergroten.

 

je zal merken dat:

 • je verwachtingen van jezelf groter worden
 • je heel nieuwsgierig wordt naar wat je allemaal kan
 • je je minder druk maakt om fouten en geïnteresseerder bent in wat je kan leren
 • je voelt dat er kracht in je groeit en dat je het gevoel krijgt dat je meer kan
 • je jezelf impliciet vertrouwt om meer te leren en steeds bekwamer te worden in alles waar je je volledige aandacht op richt
 • het leven veel aangenamer voor je wordt

 

Boek nu je therapiesessie en bekijk wat voor verschil het maakt.

Meer zelfvertrouwen met hypnose en hypnotherapie

Tegenslagen en stribbelingen in je leven zijn veelal niet het gevolg van wie of wat je bent, maar het gevolg van wat je denkt niet te zijn: Een vaardig, kundig en waardig persoon. Niemand wordt echter geboren met een gebrek aan zelfvertrouwen. Het is een uitstekend voorbeeld van schadelijke gedachte- of gedragspatronen die zich in de loop der jaren in je onderbewustzijn nestelen. Met hypnotherapie werken we direct met je onderbewustzijn om deze gedachtepatronen te identificeren en blijvend om te vormen in positieve, constructieve patronen.

We vinden samen de bron van het je gebrek aan zelfvertrouwen, lossen deze op en voorzien je van een gezonde doses zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen dat zal zorgen dat je meer succes ervaart in werk, school, relaties en elk ander facet van je dagelijks leven.

Neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Onze gedreven hypnotherapeuten leggen je graag alles uit en plannen desgewenst direct je eerste sessie in.

Wat is een gebrek aan zelfvertrouwen?

Het is belangrijk je te beseffen dat zelfvertrouwen niet betekend dat je perfect moet zijn of in alles zult slagen. In feite betekend het hebben van zelfvertrouwen juist dat je leert je zelfwaarde los te zien van je successen. Wanneer je onverhoopt ergens in faalt, zie je het als een leermoment, maar niet als een gebeurtenis die een negatief zelfbeeld veroorzaakt of bevestigd. Of je nu wint of verliest, je hecht waarde aan jezelf, respecteert je zelf en gebruikt de lessen uit het verleden om in de toekomst successen te boeken.

Wat is de reden voor een gebrek aan zelfvertrouwen?

Aan de basis van een gebrek aan zelfvertrouwen ligt een veelvoorkomende denkfout: Velen van ons internaliseren dankzij ons onderbewustzijn de negatieve of foute input van invloedrijke figuren in onze vormende jaren. Deze negatieve invloeden breken in ons onderbewustzijn het natuurlijke zelfvertrouwen af waarmee iedereen geboren wordt. Vervolgens licht ditzelfde onderbewustzijn in het dagelijks leven die reacties uit die dit negatieve zelfbeeld bevestigen, terwijl de reacties die het tegendeel bewijzen worden genegeerd. Psychologen hebben dit fenomeen meermalen onderzocht en zijn tot dezelfde conclusie gekomen.

Gedachtenpatronen die grotendeels uit het onderbewustzijn voortkomen kleuren onze dagelijkse ervaringen. Doordat ruim een derde van de gedachtes die je op een dag hebt puur ‘op de automatische piloot’ plaatsvinden en bestaan uit geconditioneerde patronen, ligt een groot deel van hoe je de buitenwereld ervaart buiten je bewuste controle. Wil je veranderen hoe je de wereld ziet? Dan moeten we met het onderbewustzijn aan de slag.

Ik wil graag hulp bij het krijgen van meer zelfvertrouwen!

Wilt u ook meer zelfvertrouwen ? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Contact Maak afspraak

Symptomen of tekenen van een gebrek aan zelfvertrouwen

Wanneer je worstelt met een gebrek aan zelfvertrouwen, kunnen de volgende symptomen je bekend voorkomen:

 • Constante zorgen of angsten
 • Jezelf regelmatig op negatieve wijze vergelijken met anderen
 • Een hoge mate van zelf-kritiek
 • Perfectionisme en een drang om de controle over situaties te bewaren
 • Negatieve gedachtes
 • Een weerstand tegen veranderingen
 • Frustraties
 • Laksheid
 • Vermoeidheid, slecht slapen en spijsverteringsproblemen
 • De negatieve effecten van emotionele verwerkingsmechanismes als overeten, roken, enzovoorts

Het is belangrijk je te beseffen dat een gebrek aan zelfvertrouwen vaak aan de wortel ligt van ernstige problemen als verslavingen, gewichtsproblemen, angsten en fobieën. Een toename aan zelfvertrouwen is dan ook veelal een belangrijke stap in het overwinnen van dergelijke drempels.

Dankzij hypnose & hypnotherapie meer zelfvertrouwen

Hypnose en hypnotherapie zijn bij uitstek geschikt om problemen met het zelfvertrouwen op te lossen. Omdat de basis van een gebrek aan zelfvertrouwen veelal niet in een bewuste, realistische kijk op de buitenwereld ligt is het zaak om naar de kern van het probleem op zoek te gaan. Onze hypnotherapeuten hebben talloze cliënten geholpen met het bovenhalen van de onderliggende oorzaak van een gebrek aan zelfvertrouwen om dit vervolgens samen met de cliënt blijvend te verwerken. Negatieve, schadelijke gedachtenpatronen worden vervolgens omgevormd in positieve patronen die ervoor zorgen dat je al na een enkele sessie merkbaar meer zelfvertrouwen zult ervaren. Wil jij ook die verandering in je leven teweeg brengen?

Kies je ervoor om met meer zelfvertrouwen verder te gaan en daardoor successen te boeken in alle facetten van het leven?

Bel of mail ons vandaag nog en we voorzien je vrijblijvend van alle nodige informatie. Ook maken we desgewenst direct een afspraak voor je eerste sessie. Het resultaat zal je versteld doen staan.

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.