Een virtuele maagband: alle voordelen van een echte maagband, geen enkel nadeel!

In slechts drie sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Een virtuele maagband: ontdek hoe je gemakkelijk kan afvallen onder hypnose en hypnotherapie

Heeft u ook altijd trek of zin in lekker eten en kampt u daardoor met overgewicht? Voor veel mensen is dit een lastige situatie, waarbij de wens om te eten en de wens om af te vallen niet met elkaar verenigbaar zijn. Diëten heeft vaak weinig zin en geeft vaak een ongelukkig gevoel, doordat u veel lekkernijen moet afslaan, terwijl u daar toch zin in heeft. De oplossing wordt dan vaak gezocht in de vorm van een maagband, maar deze operatie is zwaar en vergt veel tijd en geld. Gelukkig hebben wij voor u een alternatief. De virtuele maagband is even effectief, is het niet effectiever, dan de maagband die u krijgt bij een operatie en is veel minder risicovol en tijdrovend. Daarbij is de virtuele maagband ook nog goedkoper!

HOE WORDT DE VIRTUELE MAAGBAND AANGELEGD

Een maagband wordt doorgaans aangelegd tijdens een zware operatie, waarbij het herstel relatief lang duurt en de risico’s niet gering zijn. Voor een virtuele maagband hoeft u niet eens onder het mes om dezelfde of grotere effecten te bereiken.

De virtuele maagband wordt aangelegd door middel van hypnose. In drie hypnose sessies wordt de virtuele maagband geplaatst en na de eerste sessie zult u al grote effecten merken. Hypnose is een techniek waarbij in het onderbewustzijn suggesties worden geplaatst die uw dagelijks leven kunnen veranderen. Dit gebeurt ook bij de virtuele maagband. Door het toepassen van hypnose kunnen wij u ook bij vele andere problemen helpen, zoals nagelbijten en stoppen met roken.

Meer weten over virtuele maagband!

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Contact Maak afspraak

WIE ZIJN WIJ?

Wij helpen u graag met uw problemen en doen dit op een volledig veilige en risicoloze manier. Wilt u een virtuele maagband, maar vindt u hypnose eng of wilt u eerst meer weten over ons en hoe de sessies in zijn werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij ons werken alleen ervaren therapeuten, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Wilt u weten wat andere mensen van de virtuele maagband vonden of wat zij hebben gehad aan onze hypnosetherapie bij andere problemen? Kijk dan eens bij getuigenissen.

Hypnose Praktijk verschenen op ATV

HOE WERKT DE VIRTUELE MAAGBAND?

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als de traditionele maagband. U heeft na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat u eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. Dit zorgt ervoor dat u kunt blijven eten waar u van houdt, maar daarnaast eerder verzadigd bent en dus afvalt. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de traditionele manier, het verschil is echter dat er bij de virtuele maagband geen operatie komt kijken. In uw onderbewustzijn wordt de suggestie van geplaatst van een fysieke maagband, die hetzelfde werkt als wanneer u ook daadwerkelijk een maagband heeft.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Bent u toe aan verandering in uw leven en wilt u een afspraak met ons maken? Of wilt u eerst meer informatie voordat u uw beslissing kunt maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft of direct een afspraak met u inplannen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer + 31 85 060 63 37 of door een e-mail te sturen naar info@hypnose-praktijk.nl. Wij hopen u snel te mogen helpen met het verbeteren van uw leven!

Hypnose ervaring / recensie over afvallen met hypnose

Hypnose Praktijk verschenen in Flair – 7 Maart 2017

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel

‘Met hypnose afvallen’ getest door meest gelezen maandblad van België – Goed Gevoel – in samenwerking met hypnotiseur Isa Kose van Hypnose Praktijk. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.