AFVALLEN MET EEN VIRTUELE MAAGBAND / MAAGRING

EEN VIRTUELE MAAGBAND

Vermager snel, gezond en moeiteloos met hypnose:

ALLE VOORDELEN VAN EEN ECHTE MAAGBAND

Heeft u ook altijd trek of zin in lekker eten en kampt u daardoor met overgewicht? Voor veel mensen is dit een lastige situatie, waarbij de wens om te eten en de wens om af te vallen niet met elkaar verenigbaar zijn.

Diëten heeft vaak weinig zin en geeft vaak een ongelukkig gevoel, doordat u veel lekkernijen moet afslaan, terwijl u daar toch zin in heeft. De oplossing wordt dan vaak gezocht in de vorm van een maagband, maar deze operatie is zwaar en vergt veel tijd en geld.

Gelukkig hebben wij voor u een alternatief. De virtuele maagband is even effectief, is het niet effectiever, dan de maagband die u krijgt bij een operatie en is veel minder risicovol en tijdrovend. Daarbij is de virtuele maagband ook nog goedkoper!

Een echte maagband wordt doorgaans aangelegd tijdens een zware operatie, waarbij het herstel relatief lang duurt en de risico’s niet gering zijn. 

Voor een virtuele maagband hoeft u niet eens onder het mes om dezelfde of grotere effecten te bereiken.

De virtuele maagband wordt aangelegd door middel van hypnose. In drie hypnose sessies wordt de virtuele maagband geplaatst en na de eerste sessie zult u al grote effecten merken. 

Hypnose is een techniek waarbij in het onderbewustzijn suggesties worden geplaatst die uw dagelijks leven kunnen veranderen. Dit gebeurt ook bij de virtuele maagband. 

Door het toepassen van hypnose kunnen wij u ook bij vele andere problemen helpen, zoals nagelbijten en stoppen met roken.

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

MEER WETEN OVER VIRTUELE MAAGBAND!

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven?

Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Wij helpen u graag met uw problemen en doen dit op een volledig veilige en risicoloze manier.

Wilt u een virtuele maagband, maar vindt u hypnose eng of wilt u eerst meer weten over ons en hoe de sessies in zijn werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij ons werken alleen ervaren therapeuten, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Wilt u weten wat andere mensen van de virtuele maagband vonden of wat zij hebben gehad aan onze hypnosetherapie bij andere problemen?

Kijk dan eens bij hypnose ervaringen

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als de traditionele maagband. U heeft na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat u eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. 

Dit zorgt ervoor dat u kunt blijven eten waar u van houdt, maar daarnaast eerder verzadigd bent en dus afvalt. 

Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de traditionele manier, het verschil is echter dat er bij de virtuele maagband geen operatie komt kijken. 

In uw onderbewustzijn wordt de suggestie van geplaatst van een fysieke maagband, die hetzelfde werkt als wanneer u ook daadwerkelijk een maagband heeft.

Bent u toe aan verandering in uw leven en wilt u een afspraak met ons maken? Of wilt u eerst meer informatie voordat u uw beslissing kunt maken? 

Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft of direct een afspraak met u inplannen. 

Op werkdagen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer + 31 85 060 63 37 of door een e-mail te sturen naar info@hypnose-praktijk.nl. Wij hopen u snel te mogen helpen met het verbeteren van uw leven!

Maak nu je afspraak in een van onze hypnose praktijken. Boek drie sessies in met telkens ongeveer een week ruimte tussen de sessies. Mocht je nog een vraag hebben horen we het graag.

VIRTUELE MAAGBAND ERVARINGEN

SABINE DEELT HAAR ERVARING OVER AFVALLEN MET HYPNOSE (2014)

SABINE DEELT HAAR ERVARING OVER AFVALLEN MET HYPNOSE (2019)

HYPNOSE PRAKTIJK OP VTM NIEUWS: VIRTUELE MAAGBAND

Bekijk het verhaal van een van onze cliënten. Ann verloor slechts 14 kilo met hypnose. 

Deze reportage is enkele maanden na de laatste sessie opgenomen – hier zie je Ann op haar doelgewicht.

Klik hier om je afspraken in te plannen  – kies uw hypnotherapeut –  en plan alvast drie sessies in met ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel & Flair

‘Virtuele Maagring’ getest door Goed Gevoel & Flair in samenwerking met Hypnose-praktijk.nl. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

HOE VERLOOPT EEN
HYPNOSE SESSIE ?

VERMAGEREN DOOR HYPNOSE: ERVARINGEN

afvallen-met-hypnose-en-virtuele-maagring-getuigenis-voor-en-na.jpg

Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

afvallen-met-hypnose-en-virtuele-maagring-getuigenis-voor-en-na-benny.jpg

Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

afvallen-met-hypnose-en-virtuele-maagring-getuigenis-voor-en-na-lisbeth.jpg

Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

afvallen-met-hypnose-en-virtuele-maagring-getuigenis-voor-en-na-gm.jpg

G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes

afvallen-met-hypnose-en-virtuele-maagring-getuigenis-voor-en-na-bernadette.jpg

Bernadette

Scroll Up