VERMAGEREN MET HYPNOSE – SNEL EN EFFECTIEF!

GA DE STRIJD AAN TEGEN OVERGEWICHT MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

De eeuwige strijd tegen de overtollige kilo’s en pondjes…..wie kent ze niet. Deze strijd tegen het overgewicht is echt niet een strijd die alleen door vrouwen wordt gestreden. Ook mannen worden regelmatig geconfronteerd met dit ongewilde overgewicht. En wanneer de kilootjes er eenmaal aanzitten, zie ze er dan maar weer eens vanaf te krijgen. Het is vaak een ongelijke strijd die helaas ook vaak maar één winnaar kent…….de kilo’s

Snel vermageren is dan ook het liefste dat je doet. Diëten volgen en een abonnement op de sportschool nemen zijn dingen die mensen vaak ondernemen. Goed bedoelde acties, maar helaas maar al te vaak weinig effectief. Maar wat ga je dan wel doen en wat is dan de beste manier om te vermageren? Stap eens uit je comfortzone en richt je pijlen eens op een fantastisch alternatief dat “vermageren met hypnose” heet. Klaar om te vermageren met hypnose ? Scroll dan helemaal naar beneden en vul het intakeformulier in.

VERMAGEREN MET HYPNOSE : VEILIG & GEMAKKELIJK

Op zich is het niet vreemd dat je er niet direct aan denkt om te vermageren door hypnose. Dit is namelijk een relatief onbekende behandeling. Onbekend maakt helaas nog vaak onbemind en dat is in dit geval wel heel erg jammer. Vermageren met hypnose is namelijk een uiterst effectieve manier om gewicht te verliezen. 5 Kg vermageren, 10 kg vermageren of meer ; het maakt niet uit, hypnose maakt het op een gezonde en veilige manier mogelijk. En het allermooiste hierbij is dat jij dit helemaal zelf doet. Hypnose activeert namelijk jouw onderbewustzijn om diepgewortelde slechte eetgewoonten te verwijderen zoals eetbuien, drang naar snoep, overeten enz…

Vermageren met hypnose zet jouw onderbewustzijn in tegen de strijd tegen de kilo’s. Het zorgt ervoor dat je weerstand kunt bieden tegen de dagelijkse verleiding van snoepen en snacken. Vermageren met hypnose geeft jou een gezondere levensstijl en activeert “het karakter” dat je van nature in je hebt om dit te willen. Het is namelijk zo dat je diep in je binnenste heel erg graag wilt vermageren, alleen komt dit maar niet naar boven en tot uiting. Hypnose brengt dit gedeelte van jouw wil en karakter juist wel naar boven en benadrukt deze sterke kant juist.

Dieperliggende oorzaken

In verreweg de meeste gevallen is er een directe oorzaak te vinden voor gewichtstoename. We hebben het hier dan niet over medische aanleg, maar vooral over de emotionele kant van het zwaarder worden. Mensen hebben emoties en emotie uit zich op verschillende manieren. Eén van de manieren is eten en dan met name ongezond eten als snoepen en snacken. Dit geeft ons mensen namelijk een heel goed gevoel. Het jammere is dat dit goede gevoel maar zo tijdelijk is. En wat doe je dan? Juist, je gaat weer en meer eten, want dit goede gevoel wil je zo graag vasthouden. Vermageren met hypnose pakt niet alleen het probleem van overgewicht aan, maar ook de dieperliggende oorzaak van het ontstaan hiervan. Het gaat je ook niet in de koude kleren zitten als je iemand verliest waarvan je houdt. Of je raakt na jarenlange trouwe dienst onverwacht je werk kwijt. Zomaar twee voorvallen die ervoor kunnen zorgen dat je vanuit emotie gaat eten, met alle gevolgen van dien. Met hypnose vermageren pakt de kern van het probleem aan en laat je deze vervelende herinneringen juist omzetten in positieve energie. Bij nieuwe tegenslagen zal je dan ook niet meer terugvallen in je oude gewoonte. Je neemt niet langer je toevlucht tot eten. Kijk eens wat dat met je zelfvertrouwen doet!

Vermageren door hypnose : waarom dan juist bij ons?

Het is niet moeilijk om uit te leggen waarom je bij de Hypnose Praktijk moet zijn wanneer je wilt vermageren met hypnose. Onze praktijk heeft namelijk de juiste expertise en ervaring in huis om jou van dienst te zijn. Onze therapeuten kijken naar de mens achter het verhaal, achter het probleem. Hun enige doel is om jou te helpen vermageren. Met blijvend effect en ook op de lange termijn. De hypnotherapeuten van Hypnose Praktijk zijn uiteraard allemaal in het bezit van de juiste diploma’s en hebben een jarenlange ervaring. Je bent dan ook in vertrouwde handen en je zal merken dat je je snel thuis en op je gemak voelt in onze praktijk te Nederland.

Neem vandaag nog contact op om te vermageren met hypnose
Wacht niet langer en onderneem actie. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om jouw zelfvertrouwen te herstellen.

Lees ook : de virtuele maagring of virtuele maagband

VERMAGEREN DOOR HYPNOSE: ERVARINGEN

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Bernadette