Stoppen met roken door hypnose : in slechts twee sessies!

Stoppen met roken door hypnose – in maar twee sessies!

In slechts twee sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Stoppen met roken door hypnose

DANKZIJ HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE STOPPEN MET ROKEN

Roken. Meer dan een halve eeuw aan onderzoek heeft onomstotelijk vastgesteld dat het één van de meest schadelijke gewoontes is die je kan hebben. Toch blijven er talloze rokers. Twijfelen deze miljoenen rokers aan de mogelijke schade of is er iets anders aan de hand? Stoppen met roken blijkt zo makkelijk niet, zoals ook blijkt uit de miljardenindustrie die er rond het stoppen ontstaan is. Nicotinepleisters, e-sigaretten, medicatie en zelfs operaties beloven je te helpen met een gewoonte waar je zelf niet meer op kunt houden. Er is echter een reden dat het stoppen met roken je niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een oncontroleerbare drang, die puur op wilskracht hoogstens kortstondig te weerstaan is.

Stoppen met roken is met hypnose of hypnotherapie echter niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een enkele sessie zal je behoefte om te roken al drastisch afgenomen zijn em in de meeste gevallen zijn twee sessies voldoende om voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost te zijn. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, email of plan hier rechtstreeks je afspraak in het online agenda bij de hypnotherapeut van je keuze. We voorzien je geheel vrijblijvend van alle informatie die je nodig hebt en plannen desgewenst direct je sessies in.

Stoppen met roken, waarom zou je?

  • Bijna 50 procent van actieve rokers die overlijdt doet dit als het gevolg van een aandoening die aan het roken gerelateerd is;
  • Als roker heb je een levensverwachting die in sommige gevallen een volle 10 jaar korter is dan die van een niet-roker;
  • Elk jaar worden vele honderden kinderen in het ziekenhuis opgenomen met aandoeningen die te herleiden zijn tot het rookgedrag van ouders of andere naasten.

Wat zit er eigenlijk in die sigaret?

Sigaretten zijn meer dan tabak en papier. Tijdens het productieproces wordt een ware cocktail aan extra chemicaliën toegevoegd om te zorgen dat je behoefte om te roken behouden blijft of zelfs versterkt wordt. Elke trek aan een sigaret zorgt ervoor dat je, onder andere, de volgende stoffen binnenkrijgt:

  • Nicotine is de stof in je sigaret die direct de hersenen beïnvloed en uiteindelijk grotendeels voor de lichamelijke verslaving verantwoordelijk is. Rook je al geruime tijd? Dan kan roken tot lichamelijke afkickverschijnselen leiden zoals vraatzucht, angst, irritatie en hoofdpijnen. Stoppen met roken met nicotinepleisters is dan ook simpelweg een wijziging in de manier waarop je de verslavende stof binnen krijgt. Je zal misschien van de sigaretten afblijven, maar blijft afhankelijk van de nicotine.
  • Teer is de zwarte substantie die je weleens gebruikt ziet worden om gaten in asfalt wegen of daken te repareren. Het is echter ook de stof die achterblijft in je longen wanneer je de rook van een sigaret inademt. Vanuit de longen wordt teer in je bloedbaan opgenomen, waardoor het verschillende plaatsen in je lichaam weet te bereiken. Aangezien teer uit vele duizenden verschillende chemicaliën bestaat, waaronder talloze kanker-verwekkende en giftige stoffen, is het een van de grootste boosdoeners wanneer we over de gezondheidsgevolgen van roken spreken.
  • Koolstof monoxide beïnvloed de hoeveelheid zuurstof die je bloed door het lichaam kan verspreiden. Aangezien je hersenen, spieren, hart en andere organen allemaal afhankelijk zijn van een sterke toevoer van zuurstof, kan koolstof monoxide een scala aan negatieve effecten op je lichamelijke conditie hebben. Je wordt kortademig, ervaart een gebrek aan energie en hebt moeite je te concentreren.

De risico’s van roken

Roken doet de kans op talloze gezondheidsaandoeningen drastisch toenemen. Niet enkel voor jezelf, maar ook voor mensen in je directe omgeving. Hoe goed je ook tracht niet in de buurt van de kinderen te roken, de kans dat kinderen in een huishouden met een roker ernstig ziek worden is vele malen groter dan diezelfde kans voor een kind in een huis vol niet-rokers. Enkele van de meest voorkomende gezondheidsklachten van rokers zijn:

  • Onvruchtbaarheid;
  • Problemen met het tandvlees;
  • Hartklachten en -aandoeningen;
  • Long- en andere kankers, waaronder mondkanker, keelkanker en leukemie.

Daarnaast is het niet ongewoon dat de slechte doorvoer van zuurstof leidt tot seksuele problemen bij zowel mannen als vrouwen.

Het goede nieuws over stoppen met roken

Er is echter ook goed nieuws. Als je nú stopt met roken neemt de kans op deze aandoeningen en problemen al na een week af. Na twee maanden is de kans op gezondheidsproblemen nog een kwart van wat deze voorheen was en na een jaar ben je als voormalig roker bijna net zo gezond als de gemiddelde niet-roker. Het is dus nog niet te laat.

(meer info over stoppen met roken op wikipedia)

Ik wil graag hulp bij het stoppen met roken!

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose op het stoppen met roken? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact opnemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Contact Maak afspraak

Getuigenis

“Door onwetendheid wist ik niet wat ik moest verwachten en wat hypnose was. Ikzelf heb dit als aangenaam ervaren en er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik ben u heel dankbaar voor dit gegeven en dat u mij hebt willen ontvangen.

Tot hiertoe is de drang naar roken weg en leef ik nu als een niet roker. Ook heb ik niet gegrepen naar alcohol als vervanging van sigaretten. Dit betekent heel veel voor mij.”

Anoniem

Hoe stoppen met roken?

Allereerst is het belangrijk dat je bedenkt waarom of voor wie je stopt met roken. Ga je stoppen omdat je omgeving je onder druk zet, maar vind je het zelf eigenlijk wel prima? Dan is de kans groot dat zelfs de meest effectieve manier om te stoppen met roken faalt. Wanneer je voor jezelf tot de conclusie bent gekomen dat je wilt stoppen met roken is het enkel nog een kwestie van verzinnen hoe je gaat stoppen met roken. Voor velen zal de eerste poging om te stoppen er een zijn die puur op wilskracht draait. Je neemt je voor om nooit meer te roken en stopt simpelweg. In de meeste gevallen zal dit enkele dagen, weken of zelfs maanden werken, maar verval je uiteindelijk toch weer in die schadelijke gewoonte.

 

Stoppen met roken zonder nicotinepleister

Een tweede populaire manier om te stoppen met roken is de nicotinepleister. Aangezien nicotine echter het meest verslavende bestanddeel van de sigaret is, verander je op deze manier simpelweg de wijze waarop je aan je verslaving toegeeft. Stoppen met roken zónder nicotinepleister is op de lange termijn effectiever.

STOPPEN MET ROKEN DANKZIJ HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Een manier van stoppen die bij talloze cliënten van onze praktijk bijzonder succesvol is gebleken is stoppen met roken dankzij hypnose. Tijdens een hypnotherapeutische sessie zullen we in je onderbewustzijn de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen aanpakken. We identificeren de aanleiding voor het roken en zorgen dat de volgende keer dat een dergelijke situatie zich voordoet, de drang naar een sigaret vervangen is door een gezondere, productieve reactie. Op deze wijze pakken we de oorzaak van het probleem bij de wortel aan en vervalt het risico dat je op een later moment als gevolg van invloeden van buitenaf alsnog naar een sigaret grijpt.

Wil je blijvend met roken stoppen? Wil je gezonder door het leven gaan en tegelijkertijd een flinke som geld besparen die nu letterlijk in rook opgaat? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kan ons een email sturen, bellen of kan het contactformulier invullen. Onze ervaren hypnotherapeuten staan je graag met raad en daad bij.

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.