Slaapproblemen oplossen met hypnose en hypnotherapie

Slaapproblemen oplossen met hypnose & hypnotherapie

In slechts twee tot drie sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Slaapproblemen oplossen met hypnose en hypnotherapie

Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij slaapproblemen dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnose.

Bevrijd jezelf van slaapproblemen. Ontdek hoe je eindelijk kan slapen en blijven slapen met hypnose en hypnotherapie.

Heb je vaak problemen om in slaap te vallen?
Word je midden in de nacht wakker en kan je daarna niet meer slapen?

Zo Ja, kan hypnose jou helpen om je slaapproblemen op te lossen!​

Hoe kan hypnose jou helpen om je slaapproblemen op te lossen ?

In onze ervaring met onze cliënten die last hadden van slaapproblemen lag het meestal aan een conflict. Soms is het een conflict met de schoonmoeder, soms is het een conflict met de partner. Maar in bijna alle gevallen onthulde het onderbewustzijn een of andere vorm van conflict of stressituatie.

Met hypnose en hypnotherapie verhelpen we deze conflict of stress-situatie waardoor het slaapprobleem vanzelf verdwijnt en men kan vallen in een diepe slaap.

HET PROBLEEM: Je lichaam weet hoe het moet slapen. Je hersenen weten perfect hoe jij moet slapen. Jarenlang heb je geslapen zonder problemen, je had waarschijnlijk jarenlang geen slaapproblemen. Maar nu gaat het niet meer, nu kun je niet meer zo goed slapen.

Er is een deel van jou dat een krachtig signaal stuurt om je wakker te houden. En wanneer je die signaal ontvangt, kan je niet slapen. Hoe hard je ook probeert, je blijft slapeloos.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou – je onderbewustzijn – te werken om je slaapproblemen op te lossen, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren. Zodat je terug goed kan slapen.

Zodat je een kans hebt om je slaapproblemen op te lossen bij de oorzaak… het onderbewustzijn.

Ontdek nu de kracht van hypnose & hypnotherapie en verlos jezelf van insomnia

(meer info over slaapstoornissen op wikipedia)

Ik wil graag hulp bij het overwinnen van slaapproblemen

Wilt u meer toelichting over de werking van hypnose bij het overwinnen van slaapproblemen? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens.

Contact Maak afspraak

Let op:

Voor sessies vanaf 1 januari 2021 geldt ons nieuwe tarief van 135 euro per sessie.