NAGELBIJTEN AFLEREN DOOR HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

NAGELBIJTEN AFLEREN DOOR HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Nagelbijten afleren met hypnose en hypnotherapie

Nagelbijten overkomen dankzij hypnose en hypnotherapie

Als je het zat bent om op je nagels te bijten, je handen te verbergen, valse nagels te dragen of je simpelweg niet langer rot wilt voelen over een vervelende gewoonte kan hypnose de oplossing zijn. Je hoeft je niet neer te leggen bij een slechte, ongezonde gewoonte die je op eigen houtje niet onder controle krijgt.

Voeg je bij het groeiend aantal mensen dat door onze hypnosepraktijk op verrassend snelle, gemakkelijke wijze permanent van het nagelbijten afgeholpen is. Niet alleen zal je merken dat je de controle over je eigen gedrag hervindt, je zult gezonde, goed uitziende nagels hebben die je niet langer hoeft te verstoppen. Neem vandaag nog contact op en we voorzien je van alle nodige informatie!

Nagelbijten: Een veelvoorkomend probleem

Er zijn weinige vormen van dwangmatig gedrag die zo veelvuldig in onderzoeken worden behandeld als het bijten van nagels. Deze aandacht is begrijpelijk als je leest dat zo’n 50 procent van de bevolking tot 18 jaar oud in meer of mindere mate aan nagelbijten doet. Tussen 18 en 25 jaar oud neemt dit percentage af tot circa 25 procent, waarvan boven de 30 jaar oud een kleine 10 procent overblijft. Dit betekend dat van de 30-plussers bijna één op de tien dwangmatig, schadelijk ongezond gedrag vertoond.

Bij deze aantallen kan het verleidelijk zijn te denken dat het er simpelweg ‘bij hoort’. Je hoeft je echter niet neer te leggen bij kapotte nagels, pijnlijke nagelriemen of zelfs beschadigingen aan je tanden.

Onbewust nagelbijten

Voor de meesten die nagelbijten is het een gewoonte waarvan ze zich niet bewustzijn op het moment dat ze ermee bezig zijn. Zoals met veel slechte gewoontes het geval is, betekend dit onbewuste gedrag dat bewuste inspanningen om deze te overwinnen in veel gevallen gedoemd zijn te mislukken. Wellicht schaam je je voor de staat van je nagels of vingers. Schaamte die zich ook richting jezelf in zijn geheel kan keren. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot het dwangmatig verborgen houden van vingers en nagels.

NAGELBIJTEN OVERWINNEN MET HYPNOTHERAPIE & HYPNOSE

Wanneer je stopt met nagelbijten zullen je nagels mooier zijn, je handen gezonder en zal je hoogstwaarschijnlijk minder regelmatig ziek worden. Onder de vingernagels kunnen zich namelijk allerlei bacteriën, vuil en schadelijke stoffen verzamelen die je binnenkrijgt op het moment dat je op je nagels bijt. Heb je besloten dat je nu eindelijk eens van die vervelende gewoonte af wilt? Dan is nagelbijten overwinnen een simpele kwestie van je telefoon oppakken, ons e-mailen, het contactformulier invullen of meteen je afspraken inplannen.

We voorzien je van alle nodige informatie of maken direct een afspraak voor een hypnose sessie waarin we je permanent van het nagelbijten afhelpen. Door in het onderbewustzijn de gedragspatronen die verantwoordelijk zijn voor het bijten van nagels te vervangen met andere, positieve gedragspatronen zal je al na een enkele sessie een merkbare verbetering ervaren

Scroll Up