ONDERSTEUNING BIJ DEPRESSIE: SNEL EN EFFECTIEF DOOR MIDDEL VAN HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Ondersteuning bij Depressie: Snel en effectief door middel van hypnose & hypnotherapie

Gelieve in overleg met je medische zorgverlener te raadplegen. Wij stellen geen diagnose.

Een depressie behandeling is vaak geen sinecure. Vaak zijn het ingrijpende behandelingen die veel tijd en geld kosten en helaas niet altijd het gewenste effect op leveren. Medicatie en verschillende soorten therapieën zijn vormen van een depressie behandeling. Maar ook door middel van hypnose kunnen we neerslachtigheid en de negatieve gevoelens bij depressie verhelpen en dit is helaas nog bij niet zoveel mensen bekend. Ondersteuning bij depressie en depressieve gevoelens door middel van hypnose is namelijk ook op de langere termijn effectief en met slechts vier sessies ben jij weer zeer goed op weg naar je “oude ik”. Klaar om te beginnen? Boek hier je afspraken in.

WAT IS EEN DEPRESSIE?

Een depressie heeft alles te maken met hoe je je voelt. Het is een gemoedstoestand en helaas niet eentje waarbij je je heel prettig voelt. Vaak ervaar je een achtbaan van emoties. Helaas zijn dit vooral negatieve emoties. Een aantal signalen die kunnen duiden op een depressie zijn:

  • Je voelt je al erg lang down. Het lukt je maar niet om de zonnige kanten van dingen te zien. Alles is zwart en negatief.
  • Moe, je voelt je zo ontzettend moe. Ondanks dit gevoel lukt het je maar niet om de slaap te vatten. Je bent rusteloos en uitrusten is het laatste dat je hierdoor doet.
  • Tranen met tuiten. Om de meest eenvoudige dingen komen de waterlanders. Ze tegenhouden is geen optie.
  • Van al jaren gestopt zijn met roken snak je ineens naar een sigaret en voor je er erg in hebt rook je (weer) een pakje per dag.
  • Je eet alles wat los en vast zit, het liefst de hele dag door. Ook dit kun je niet stoppen, ondanks dat je zelf heel goed in de gaten hebt dat je gewicht drastisch aan het toenemen is.

Wanneer je bovenstaande constateert, wordt het hoog tijd om ondersteuning bij depressie in te schakelen en te starten met de nodige hulpverlening om je depressieve gevoelens te veranderen in overleg met je arts.

Depressie kan iedereen overkomen

Als je denkt dat een depressie jou niet kan overkomen moeten we je helaas teleurstellen. Een depressie bij ouderen of een depressie bij jongeren…..het komt beide voor. En helaas met de regelmaat van de klok. Zeker in de maatschappij van vandaag de dag valt het niet altijd mee om met tegenslag en teleurstelling om te gaan. Zeker niet als je van nature misschien wel aanleg hebt om depressief te geraken. Verlies van een dierbare, verlies van je baan en geen uitzicht op ander werk, scheiding en ga zo maar door. Allemaal zaken die tijd nodig hebben om verwerkt te worden en ze daarmee een juist plekje te geven. Het verwachtingspatroon dat de huidige samenleving aan ons oplegt, zorgt er vaak voor dat deze tijd en ruimte er niet is. Hierbij wel aangetekend dat het echt niet zo hoeft te zijn dat er iets ergs vooraf moet gaan aan een depressie. Nogmaals, het kan iedereen overkomen, jong of oud, positief in het leven of juist wat neerslachtiger van aard, wees je hiervan bewust. Hierdoor herken je misschien tijdig de symptomen van depressie. Symptomen als neerslachtigheid, lusteloosheid, futloos, chronisch moe en desinteresse in vrijwel alles en iedereen. Een depressie overwinnen door hypnose is gelukkig geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Raadpleeg zeker je arts.

Hoe omgaan met depressie?

Omgaan met depressie op eigen houtje valt niet mee. In de eerste plaats valt dit niet mee voor jezelf, maar vaak krijg je onbegrip vanuit jouw naaste omgeving, zo van “een schop onder je kont en weer door”. Dit is wel het laatste waar je op zit te wachten. Naarmate het duidelijker wordt dat je aan een depressie lijdt, verandert dit en is er meer ruimte en aandacht voor begrip. Hoe dan ook, zowel bij lichte als bij zware depressie, is de impact erg groot. Het komt dan ook regelmatig voor dat je goede vrienden, kennissen, collega’s, maar ook familie –en gezinsleden verliest doordat jij aan een depressie lijdt. Een depressie overwinnen is niet gemakkelijk op eigen houtje, zeker als je weet dat angst en depressie vaak hand in hand gaan.

ONDERSTEUNING BIJ DEPRESSIE MET HYPNOSE & HYPNOTHERAPIE

Nu weet je wat de symptomen zijn van een depressie, dat het bij iedereen kan voorkomen, maar – hoe los je dit nu op ? Het is immers zaak dat je hier zo snel mogelijk vanaf wordt geholpen. Hypnotherapie biedt hier een uitstekende en effectieve ondersteuning. Hypnose Praktijk biedt jou de mogelijkheid om in vier sessies jou te ondersteunen je depressieve gevoelens aan te pakken. Reeds na de eerste sessie merken velen al een grote verbetering op. Onze uiterst vakbekwame gediplomeerde hypnotherapeuten hebben een ruime ervaring in ondersteuning bij depressie. Zij weten wat te doen bij depressie en laten door middel van hypnose jouw onderbewustzijn het werk doen – de negatieve depressieve gevoelens en alle oorzaken hiervan aanpakken.
Hierbij wordt de kern van het probleem aangepakt en niet slechts de symptomen. Vaak kent een depressie een dieperliggende oorzaak. Dit kunnen heel diverse oorzaken zijn. Van iets dat je in jouw jeugd hebt meegemaakt tot een onderdrukte traumatische ervaring. Onze hypnotherapeuten laten jou de negatieve ervaringen verwerken en neutraliseren – vaak in enkele minuten. Hierdoor vinden zij het plekje, de oorzaak van het probleem, waar je al zo lang naar op zoek was.

De negatieve gedachten en gevoelens worden omgezet naar positieve. Je ziet de zon weer schijnen en hebt weer de energie en fut om het leven tegemoet te treden. Dit alles is echt mogelijk in maar vier hypnose sessies.

Blijf niet langer zitten met een depressie – neem nu contact op met een van onze therapeuten!

Hypnose praktijk met vestigingen in België en Nederland (zoals in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge, Kortrijk, Brussel en meer) heeft inmiddels wel bewezen dat zij je inderdaad zeer goed kunnen ondersteunen bij je depressie en depressieve gevoelens. Wij hebben namelijk een succes ratio van bijna 100%. Wacht dan ook niet met contact op te nemen, aangezien de wachtlijsten kunnen oplopen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. In een vriendelijke en ontspannen sfeer laten wij je voelen dat je bij ons en voor ons wel degelijk belangrijk en welkom bent. Voor ons ben je iemand die het moeilijk heeft, iemand met een verhaal alsook iemand voor wie een snelle & efficiënte oplossing mogelijk is. Een blijvende en effectieve, ondersteunende oplossing, omdat hypnotherapie verder en dieper gaat dan andere vormen van therapie. Door het aanpakken van de dieper liggende oorzaken van een depressie veranderen je gevoelens snel en effectief.

We zien en horen je dan ook graag. De ondersteuning bij je depressie ligt binnen jouw handbereik. Grijp die mogelijkheid met beide handen vast en laat onze therapeuten met jou aan de slag gaan. Vier sessies en jij bent weer op weg naar een vrolijker leven.

Waarom Hypnose Praktijk?