Met hypnose afvallen

Ontdek hoe je gemakkelijk kan afvallen met hypnose in slechts drie sessies!

In slechts drie sessies
Resultaat na eerste sessie
Slechts 125€ per sessie

Maak afspraak

Hypnose is sterker dan wilskracht – ontdek hoe je gemakkelijk kan afvallen onder hypnose en hypnotherapie

Heeft u last van overgewicht en vindt u het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? Vaak vinden mensen het lastig om lekker eten te laten staan of worden ze zelfs ongelukkig wanneer ze dit wel volhouden. Wij kunnen u helpen met hypnotherapie, waarbij door middel van hypnose het afvallen stukken gemakkelijker zal gaan. Door deze therapievorm zult u bijvoorbeeld eerder vol zitten of juist minder drang hebben naar zoetigheid. Wij zorgen ervoor dat de therapie precies aansluit bij uw klachten en problematiek, waardoor u gemakkelijk door hypnose afvallen kunt.

Meer weten over met hypnose afvallen!

Wilt u meer toelichting over de werking van afvallen met hypnose? Of hebt u vragen over de bijhorende tarieven? Dan kan u steeds contact nemen met ons via de gebruikelijke contactgegevens. 

Contact Maak afspraak

Met hypnose afvallen : wat kan afvallen onder hypnose voor jou betekenen?

  • Vermageren zonder moeite. Laat al dat zware werk over aan je onderbewustzijn, die dat veel krachtiger en effectiever doet.​
  • Stoppen met emotioneel eten. Oude gevoelens die je laten eten zullen verdwijnen en je hoeft ook niet meer te eten uit verveling wat betekent dat je sneller afvalt.
  • Nooit meer diëten. Simpelweg omdat diëten niet werken.
  • Automatisch afvallen. Jouw onderbewustzijn zal zo worden geprogrammeerd dat je alleen nog eet wanneer je honger hebt. Geen diëten, niet te hoeven lijnen, niet te hoeven nadenken wat je eet, maar gewoon gezond afvallen.​

Hypnose Praktijk verschenen op ATV

WAT IS HYPNOSE?

Hypnose is één van de oudste therapievorm die al jarenlang verder wordt ontwikkeld en ontzettend effectief is gebleken. U kunt door hypnose afvallen, maar hypnose wordt ook bij veel andere soorten problematiek ingezet. Zo kan hypnose gebruikt worden bij eetstoornissenpaniekaanvallen of zelfs bij het stoppen met roken.

Hoe de hypnose werkt is in al deze gevallen hetzelfde. Tijdens de hypnose wordt een suggestie of een idee in uw onbewuste aangebracht. Dit idee zorgt ervoor dat uw gedrag, gedachten of gevoelens veranderen, waardoor u gemakkelijk van uw problemen af kunt komen. Zo kunt u na de eerste sessie al resultaat merken en zijn er vaak slechts  twee tot drie sessies nodig om u bij uw probleem of klacht te helpen.

HOE HELPT HYPNOSE AFVALLEN?

Ook u kunt met behulp van hypnose afvallen. Wilt u weten hoe dit werkt? Dan is het van belang om goed naar uw eigen situatie te kijken! Meeste mensen kiezen voor een virtuele maagring, maar vaak worden tijdens de hypnose ook ideeën in uw onbewuste geplaatst die ervoor zorgen dat u geen verkeerd voedsel meer wilt kopen of wordt juist de drang naar goed en gezond voedsel vergroot. Afhankelijk van uw situatie zal onze therapeut dus kijken naar wat voor u de meest werkzame cognitie is. Op deze manier helpt hypnose afvallen in iedere situatie.

Wilt u weten hoe andere mensen onze therapieën hebben ervaren? Wij hebben al veel mensen geholpen met afvallen door hypnose. U vindt hun ervaringen en de ervaringen van mensen met andere problematiek op de getuigenissen pagina op onze website.

DOOR HYPNOSE AFVALLEN BIJ DE HYPNOSE PRAKTIJK

Wilt u door hypnose afvallen, beter in uw vel zitten en niet veel tijd en geld kwijt zijn aan andere, minder werkzame of soms zelfs risicovolle methoden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met hypnose afvallen in onze praktijk in Breda en Roermond. Onze ervaren therapeuten voeren de hypnotherapie bij u uit, waardoor u verzekerd bent van het maximale resultaat.

Wilt u graag meer weten over ons of wilt u meer informatie over hypnotherapie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar + 31 85 060 63 37 of door een e-mail te sturen naar info@hypnose-praktijk.nl. Ook kunt u de contactformulier invullen of direct een afspraak maken met één van onze therapeuten. Wij hopen u snel te mogen helpen met uw klachten of problemen, zodat u met behulp van hypnose afvallen kunt.

Hypnose ervaring / recensie over afvallen met hypnose

Hypnose Praktijk verschenen in Flair – 7 Maart 2017

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel

‘Met hypnose afvallen’ getest door meest gelezen maandblad van België – Goed Gevoel – in samenwerking met hypnotiseur Isa Kose van Hypnose Praktijk. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

Enkele succesverhalen

Benny

De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem. Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel. 25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.

Maite

Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!

Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.

Liesbeth

Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven! De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd! Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!

Bernadette

 

G.M.

Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.

Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb.

Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes