AFSLANKEN MET HYPNOSE

AFSLANKEN MET HYPNOSE: ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Misschien ben jij wel één van de vele mensen die worstelen met hun gewicht. De kilo’s erbij, dat gaat helaas makkelijk, maar er weer af is een ander verhaal. De gevolgen hiervan kunnen best ingrijpend zijn. Wanneer het namelijk maar niet wil lukken om af te vallen gaat dit op gegeven moment tussen je oren zitten. Je zelfvertrouwen krijgt de nodige klappen te verwerken en je dreigt al snel in een vicieuze cirkel terecht te komen. Hoe ga je hier uit komen? Wat te doen? Het zoveelste dieet gaan volgen? De hulp van een psycholoog inschakelen? Nee, want er is een oplossing voor jouw probleem en dat is er eentje waar je wellicht niet zo snel zou denken. Deze oplossing heet “afslanken met hypnose”.

AFSLANKEN MET HYPNOSE: HOE ?

Herkenbaar verhaal?

Misschien herken je jezelf wel in bovenstaand verhaal. Maar stel je nu eens voor dat je straks weer lekker in je vel zit. Dat je op het gewicht bent waarbij jij je lekker voelt. Dat je weer even het gevoel hebt de wereld aan te kunnen, omdat je je zelfvertrouwen weer terug hebt gekregen. Dat je niet meer wordt gedreven door de hang naar eten. Dat je straks alleen maar gezond eet. Dat…… Precies, dat zou toch wel heel fijn zijn. Afslanken met hypnose is wel degelijk mogelijk en helpt jou weer op de rit, zowel fysiek als mentaal. Door middel van hypnose kun je gewicht verliezen zonder constant een dieet te moeten volgen. Afslanken met hypnose werkt beter om jouw ideale gewicht te bereiken. Dit niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat je langer op dit gewicht blijft.

Afslanken met hypnose:  sceptisch?

Misschien ben je een beetje terughoudend wanneer het over hypnose gaat. En misschien vraag je je wel af of het allemaal wel werkt. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Hypnose is immers voor veel mensen een grote onbekende. Ook heersen er rondom hypnose nog wel de nodige taboes. Onbekend maakt immers onbemind. Daarom is het goed om uit te leggen hoe afslanken met hypnose in zijn werk gaat. Je zult zien dat dit helemaal niet “eng” of “zweverig” is. Zeker niet als je de resultaten ervaart. Het is trouwens nog wel even goed om te vertellen dat verschillende wetenschappelijke studies hebben bewezen dat afslanken met hypnose wel degelijk werkt. En, zoals je eerder hebt gelezen gaat het verder dan eenmalig gewicht verliezen.

Zet je onderbewustzijn aan het werk

Ieder mens weet van nature wat goed is voor hem. Dit wil niet zeggen dat dit gemakkelijk in de praktijk te brengen is. Zeker niet op het gebied van eten en drinken. Dagelijks ligt de verleiding op de loer en moeten er keuzes door jou worden gemaakt. De maatschappij waarin we leven is jachtig. Hierdoor hebben we nog wel eens de neiging om niet goed voor onszelf te zorgen. Ongezond eten is hier een goed voorbeeld van, maar zie dit patroon maar eens te doorbreken. Heb jij genoeg karakter om keer op keer de juiste keuzes te maken? Jouw onderbewustzijn heeft ruim voldoende karakter en wilskracht en bij afslanken met hypnose wordt dit onderbewustzijn ingezet, als het ware geprogrammeerd, zodat je op een gezonde manier kunt afvallen.

Breng emotioneel eten een halt toe met hypnose

Het is een bekend gegeven dat je meer en vooral ongezonder gaat eten in tijden dat de emoties (hoog) oplopen. Het zijn juist de tussendoortjes die op dit soort momenten juist zo lekker weg eten en je dan een goed gevoel geven. Helaas duurt dit goede gevoel maar even, maar het kwaad is dan al geschied.Emoties als stress,pijn en verdriet kunnen ervoor zorgen dat je bepaalde eetgewoontes als “gewoon” bent gaan ervaren. Ook vervelende herinneringen of ervaringen uit het verleden kunnen hier debet aan zijn en werken vaak verder door dan je zelf denkt. Hypnose laat deze vervelende gevoelens verdwijnen. Hierdoor kun je gemakkelijker verandering aanbrengen in jouw voedingsgewoonten en eetpatronen. Minder en gezonder zijn hierbij de sleutelwoorden, wat je ook de kracht geeft om door te pakken. Je merkt al op korte termijn de eerste resultaten.

Hypnose verandert negatief in positief

Onze hypnose gaat verder dan je alleen gewicht te laten kwijtraken. Afslanken met hypnose zorgt voor een andere mindset bij je. Het zorgt ervoor dat negatieve gedachten worden omgezet in positieve gedachten. Hierdoor ben je gemakkelijker in staat om de hunkering naar eten, met name naar ongezond eten, het hoofd te bieden. Denk er eens aan wat dit je allemaal oplevert! Hoe heerlijk is het gevoel om positief in het leven te staan en je weer de “oude ik” te kunnen voelen? Daar is natuurlijk maar één antwoord op mogelijk en dit antwoord heb je zelf nu waarschijnlijk al gegeven.

Maak kennis met ons

Wanneer je getriggerd bent door bovenstaande maken wij graag kennis met jou. Hypnose Praktijk is een praktijk met ervaren medewerkers. Het team heeft alle kennis en expertise in huis om afslanken met hypnose ook voor jou succesvol te kunnen laten zijn. Al onze hypnotherapeuten beschikken over jarenlange ervaring en uiteraard beschikken zij over de juiste diploma’s. Daarnaast zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de wereld van hypnose, zodat ook de nieuwste therapieën en inzichten kunnen worden ingezet om jouw doel te bereiken. Hypnose Praktijk kent een succesrate van bijna 100%!

Waar wacht jij nog op?

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten of afslanken met hypnose ook iets voor jou kan zijn, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen met ons. Zoals je hebt kunnen lezen is afslanken natuurlijk een hoofddoel. Maar daarnaast profiteer je van een aantal erg prettige bijkomstigheden die we hier nog even kort voor je benoemen:

  • Resultaat al op korte termijn
  • Langdurig resultaat
  • Positieve houding
  • Bereikte resultaat gemakkelijker vast te houden
  • Algehele gezondere levensstijl

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Natuurlijk kun je ons bellen en ook kun je het contactformulier op onze site gebruiken. Wanneer je voor deze laatste optie kiest zullen wij contact opnemen met jou. Wij, het hele team van Hypnose Praktijk, kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Wij zetten dan ook graag met jou de eerste stappen op weg naar een gezonder leven. Een weg die je niet alleen hoeft te gaan. Zie het als een reis, een reis waarbij wij jouw gids zijn. Durf jij deze reis samen met ons te maken? Natuurlijk, wacht daarom niet langer en ervaar zelf dat afslanken met hypnose ook de oplossing is voor jou!

Hypnose Praktijk verschenen in Goed Gevoel

Afvallen met hypnose getest door meest gelezen maandblad van België – Goed Gevoel – in samenwerking met hypnotiseur Isa Kose van Hypnose Praktijk. Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande beelden.

Enkele succesverhalen

afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Maite Beste Isa ,

Sorry voor het late antwoord. Het gaat zeer goed met mij ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Ik eet nu veel minder en ben rapper voldaan. Ik ben van maat 42 naar 38-36 gegaan, veel mensen die ik nu tegenkom op straat of in de winkel herkennen mij niet meer. Ze zijn allemaal zeer nieuwsgierig naar mijn verhaal over de hypnose.

Ik heb ook al veel mensen naar jullie praktijk gestuurd en ze zijn allemaal even tevreden als mij , sommige mensen geloven mijn verhaal niet omdat het zo onwaarschijnlijk lijkt om van begin december tot februari 20 kilo te verliezen.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ik zet in bijlage wat voor en na foto’s erbij je mag ze gerust gebruiken voor de site etc.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Benny De sessies liggen ondertussen al enkele weken achter de rug en moet eerlijk toegeven mij nog nooit zo goed gevoeld.

Voor het eerst geniet ik echt van het eten. Rustig relax en met veel smaak. Ook tijdens de wekelijkse inkopen kijk ik specifieker naar de waarden van voeding. Wekelijks stel ik mij eens op de weegschaal. Gestart op 106 en ondertussen 94,5. Dat is toch super. Super in die zin dat ik alles mag blijven eten maar gewoon veel mindere porties neem.
Wat mijn trigger betreft naar zoetigheden en in het bijzondere chocolade is volledig weg, ik heb er totaal geen zin meer in. Ondertussen heb ik de thuishypnose afgebouwd van 4 naar 2 sessies in de week. Zelfhypnose heb ik nog maar amper gedaan, mss door tijdsgebrek of omdat ik mij gewoon goed voel.

25kg vermageren valt natuurlijk op binnen familie, vriendenkring en werkveld. Mijn verhaal klinkt bij allen raar in de oren maar ondertussen verneem ik wel dat jullie site al meermaals werd bezocht en gelezen. Enkele collega’s hebben al een mail verzonden of contact opgenomen.

Ik kijk alvast met een goed gevoel terug op de sessies en heb er totaal geen bezwaar tegen om het te laten publiceren.
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Liesbeth Deze virtuele heeft mijn leven veranderd.. Ik eet niet alleen minder, maar ook gezond en evenwichtig. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, en sta gelukkig in het leven!

De persoon van vroeger is verleden, hier staat een nieuwe ik met een heldere nieuwe blik op mijn leven. Ben al 7kg vermagerd op 4 weken tijd.. Had hier nooit van kunnen dromen. Nog 12kg te gaan! Ik ben alvast enorm gemotiveerd!
Dank u Isa om mijn leven te veranderen in de meest positieve zin!”

Toevoeging Isa Kose – Hypnotherapeut : ondertussen is Liesbeth al bijna twee jaar op haar doelgewicht!
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
G.M. Dag Isa,

Nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens dit afval proces. Zonder was ik nooit terug op dit niveau geraakt. Mijn gewicht was al meer dan 13 jaar niet meer onder de 80 geraakt, hoeveel sport ik ook deed.
Ik heb er een tijdje mee gewacht omdat ik benieuwd was naar het blijvend gewichtsverlies. Ik had je gezegd dat ik 10kg wilde afvallen (van 85 naar 75). Dat heb ik bereikt en ben er trots op.

Ik ben echter nooit onder de 75 geraakt en dat zou ik nog graag bereiken, zodat ik een beetje reserve heb. Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn schouder (hip hip hoera voor de zelfhypnose tijdens de niet zo aangename pre-onderzoeken) en dat is iets minder leuk voor mijn kilootjes, er is ondertussen 2kg terug bij (wat minder bewegen, pijnmedicatie, frustratie) en die moet ik er terug af krijgen. Ik ben sinds 2 dagen terug naar het MP3 bestand aan het luisteren en verwacht dat het weer goed komt. De motivatie is er alleszins, hop naar de 72.

Groetjes
afvallen met hypnose en virtuele maagring getuigenis voor en na
Bernadette

Hypnose ervaring: recensie over afvallen met hypnose

Waarom Hypnose Praktijk?