VLIEGANGST BEHANDELEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je vliegangst met hypnose en hypnotherapie

VLIEGANGST OVERWINNEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Vliegangst was nooit echt een groot probleem, maar met de beschikbaarheid van goedkope vluchten en de toegenomen behoefte om te reizen voor zaken en plezier, zijn meer en meer mensen op zoek naar hulp bij het overwinnen van angst die ze voelen tijdens het vliegen.

Van zweterige handpalmen bij turbulentie tot de angst voor vreemde geluiden en bewegingen, kan vliegangst het vliegen zeer onaangenaam maken.

Het is niet rationeel

Degenen die hebben ervaren hoe het voelt om te worden gegrepen door angst, veel meer dan wat zij beschouwen dat rationeel redelijk is, weten dat er een onbewuste reactie plaatsvindt waardoor ze zich op die manier voelen.

Daarom gebruiken we hypnose en hypnotherapie om het onderbewustzijn te stoppen met de interpretatie dat de binnenkant van een vliegtuig een zeer bedreigende plaats is.

We zullen je helpen te ontspannen in vliegtuigen net als de andere mensen om je heen.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor vliegen op te lossen?

HET PROBLEEM: Je kent de statistieken, je weet dat je veilig bent en je wilt je rustig houden. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan controleren.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Boek nu een sessie en je zult versteld staan ​​hoe anders jij je voelt de volgende keer dat je aan boord gaat van een vliegtuig…

Waarom Hypnose Praktijk?