RIJANGST ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je angst om te rijden met hypnose en hypnotherapie

OVERWIN JE ANGST VOOR AUTORIJDEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Je kunt worden verrast met een angst voor rijden (of rijfobie) wat overigens vrij veel voorkomt.

Veel mensen ontwikkelen angst voor rijden op snelwegen, op bruggen of gewoon in een auto in het algemeen.

Misschien merk je dat je hyper-alert bent geworden wanneer je in een auto zit, wat het rijden eigenlijk moeilijker maakt. Omdat rijden in wezen een onbewuste activiteit is (je hoeft niet na te denken over het schakelen of het remmen) kan teveel angst met de goede werking van de auto interfereren.

Wanneer dit gebeurt beginnen mensen vaak te twijfelen aan hun vermogen om te rijden, wat zorgt voor een verdere verhoging van het angstniveau.

We zullen je helpen om je geest opnieuw te leren ontspannen als je achter het stuur zit met behoud van een veilig niveau van focus. Je bent een veel veiligere bestuurder wanneer je ontspannen bent dan wanneer je gestrest bent, maar dat wist je waarschijnlijk al.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de rijangst op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet logisch dat je kan rijden, je wilt niet meer bang zijn bij het auto rijden. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan controleren.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?