PLANKENKOORTS WEG MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

HYPNOSE TEGEN PLANKENKOORTS

Bevrijd jezelf van angst om publiek te spreken

Zeg plankenkoorts vaarwel zodat je publiek het echte ‘JOU’ eindelijk kunnen zien.

Je kunt plankenkoorts en elk soort van angst dat hoort bij spreken in groepen volledig overwinnen met hypnose en hypnotherapie.

Bij Hypnose Praktijk wordt er niet gepraat over de plankenkoorts zelf, of hoe je met plankenkoorts kan leven. Je kan plankenkoorts HELEMAAL oplossen zodat je met gemak en comfort voor een groep of publiek kan spreken.

​​Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om plankenkoorts te overwinnen?

HET PROBLEEM: Wanneer je er logisch over nadenkt, WEET je dat je veilig bent. Je weet dat je publiek voor jou geen gevaar vormt, en als je presentatie niet perfect is, is het ook niet het einde van de wereld.

Misschien heb je zelfs een cursus publiek spreken gevolgd om je zelfvertrouwen op te bouwen en om plankenkoorts op te lossen.Bewust, logisch, rationeel, intellectueel…weet je dat je veilig bent. Je zou je goed moeten voelen.

Maar zo voel je je niet. Er is een deel van jou dat een zeer krachtig signaal van angst creëert. Je hart klopt tot in je keel. Je maag verkrampt… Je bent gewoon doodsbang, en je weet dat dat geen manier is om een presentatie te geven.​

DE OPLOSSING: Hypnose en hypnotherapie gebruiken om met dat deel van jou, met je onderbewustzijn te werken om de plankenkoorts op te lossen. Zo krijg je een kans om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te laten programmeren…Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij het oorzaak…het onderbewustzijn. Met hypnose lossen we plankenkoorts en alle angsten die daarbij horen volledig op.

Hoeveel sessies zullen er nodig zijn?

Voor het volledig elimineren van plankenkoorts zijn voor de meeste mensen twee sessies voldoende.
Een kleine minderheid kan er misschien nog een sessie extra nodig hebben.
Dat komt omdat elk mens uniek is en ieder probleem een andere complexiteit heeft.​

Waarom Hypnose Praktijk?