OVERWIN JE ANGST VOOR DE DOOD MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je angst voor de dood met hypnose en hypnotherapie

HOE JE ANGST VOOR DE DOOD OVERWINNEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Angst voor de dood is natuurlijk als je je op een bepaalde manier bedreigd voelt – want bovenal is je overlevingsinstinct een essentiële drive.

Maar als je angst voor de dood een zorgwekkende obsessieve gedachte wordt dan moet er echt iets veranderen. Als je voortdurend maalt over de dood of als de loutere vermelding van het woord ‘dood’ je angstig laat voelen dan is je natuurlijke zorg te ver gegaan.

Een dwingende angst voor de dood zorgt ervoor dat je je leven nu niet goed kunt leven!

De gedachte dat we er op een dag niet meer zullen zijn kan moeilijk zijn te begrijpen en zelfs angst en paniek veroorzaken. Of misschien is het het proces van sterven dat wordt gevreesd. Obsessieve angst voor de dood kan afkomstig zijn als je getuige bent geweest van de dood van een geliefde of getraumatiseerd bent geraakt door iets op TV!

Een goede visie over de dood kan vreugde toevoegen aan het leven

De dood in het juiste perspectief zetten kan je toestaan ​​om te zien hoe een occasioneel bewustzijn over de dood hoort bij het leven, waardoor het leven veel leuker, vervullender en zinvoller kan zijn.

We leven in een wereld waar voor velen van ons de dood is uitgegroeid tot een taboe, iets dat onder het tapijt moet worden geschoven of genegeerd. Je af en toe bewust zijn van de dood is een grote motivator om dingen beter te doen, het leven met beide handen aan te pakken, kleinzieligheid te elimineren en vollediger te leven.

Tijdens onze hypnose sessies zul je leren hoe je af en toe het bewustzijn van je eigen sterfelijkheid kunt gebruiken in jouw voordeel. Ook zul je leren hoe je kunt denken over de dood, terwijl je rustig en bedaard blijft. En wanneer je begint om dit te ervaren zul je vanzelf niet meer zoveel aan de dood denken. En het gedachte om dood te gaan zal er alleen maar voor zorgen dat je nu je leven ten volle leeft.

Waarom Hypnose Praktijk?