FAALANGST OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Faalangst weg met hypnose en hypnotherapie

FAALANGST ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin faalangst en doe wat je altijd al wilde doen.

Gebruik hypnose om die zenuwen onder controle te krijgen.

Is faalangst die ene grote boeman die je weg blokkeert?

Ben je niet in staat om iets te doen als gevolg van de gedachte van hoe ‘verschrikkelijk’ het zou zijn om ‘het verkeerd’ te doen?

Wat is het dat je echt wilt – of misschien moet doen? Misschien heeft het iets te maken met je carrière. Misschien wil je een ​​volgende stap zetten in je carrière of zelfs je carrière veranderen. Misschien is het een meer persoonlijke zaak – het vragen van een bepaald iemand voor een date, het hebben van een moeilijk gesprek of gewoon meer uit het leven halen.

Faalangst is niet volledig irrationeel

Wat het ook moge zijn, het is niet irrationeel om je zorgen te maken over hoe de dingen zullen uitpakken. Een van de geweldige voordelen van de menselijke geest is ons vermogen om verschillende resultaten te bedenken en ons voor te bereiden op een brede waaier van verschillende omstandigheden.

Maar er is een keerzijde. Als je je voorstelt dat de dingen fout lopen, eerder dan dat ze goed gaan kun je verstrikt raken in een drama. Je emoties worden opgewekt en je begint angst te voelen. En als je je bang begint te voelen, heb je de neiging om meer (en meer) aandacht te besteden aan die gevoelens dan aan je rationele geest. Inderdaad, het kan je rationele geest volledig overspoelen. “Oh god, dat is verschrikkelijk! Ik kan dat niet doen!”

En dat kan ons tegenhouden, het kan zelfs het denken over bepaalde keuzes tegenhouden.

Hypnose kan je helpen om rustig te doen wat je wilt of moet doen

Na onze hypnose-sessies, zul je een diepgaande verandering ervaren.

Je zult merken dat je:

  • een diep gevoel van rust voelt in meerdere aspecten van het leven
  • merkt dat je het gevoel hebt dat je kalm en helder de leiding kunt nemen over situaties waar je vroeger angst zou hebben gevoeld dat dingen verkeerd gaan
  • ontdekt dat je zoveel gemakkelijker kunt omgaan met de natuurlijke opwinding van anticipatie
  • jezelf volledig vertrouwt om zelf uitdagingen aan te gaan (zelfs bij calamiteiten) zonder in paniek te raken begint dingen met vertrouwen te doen waarvan je nooit dacht had dat ze mogelijk zouden zijn.

Waarom Hypnose Praktijk?