EMETOFOBIE OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

EMETOFOBIE WEG MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Stop je angst voor overgeven en braken. Overwin emetofobie met hypnose en hypnotherapie.

De angst voor overgeven, kots, kotsen, misselijk zijn, of van dat anderen gaan kotsen is bekend als emetofobie. Emetofobie is de zevende meest voorkomende fobie in het algemeen. Deze fobie (emetofobie) heeft een grote invloed op het leven van mensen die hier last van hebben.

We helpen mensen succesvol af van elke vorm van angst voor misselijkheid met hypnose en hypnotherapie in onze hypnose praktijken.

De angst voor misselijkheid, of van het kotsen van anderen, kan zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en achtergronden beïnvloeden.
Hoewel het meer voorkomt bij vrouwen, kunnen mannen deze fobie ook hebben.

Een andere vaak geassocieerde fobie is phagophobia of pnigophobia – angst voor verstikking.

Als je een angst hebt voor overgeven of angst van anderen die misselijk zijn, dan ben je waarschijnlijk je leven aan het beperken of controleren om alle mogelijke situaties to vermijden waar je je misselijk zou kunnen voelen, of waar je kots zou zien of ruiken, of waar je anderen zou zien of horen kotsen.

Dus misschien ontwijk je lange auto en boot reizen, of zelfs cafés en restaurants. Voor sommigen is de angst zo erg dat ze amper de veiligheid van hun huis kunnen verlaten.

Jammer genoeg betekent emetofobie voor sommige vrouwen dat ze zichzelf de mogelijkheid om ooit zwanger te zijn en kinderen te hebben ontzeggen. Gezien ze te veel angst hebben voor ochtendmisselijkheid of om hun kinderen te behandelen wanneer zij ziek zijn.

Voor anderen kan het zijn dat emetofobie niet zo erg belemmerend is, maar de gedachte van ziek worden, misselijk worden, of dat anderen gaan overgeven zelden uit hun hoofd is. Dit maakt hen oncomfortabel in hun dagelijkse leven.

Emetofobie is heel vaak vergezeld met andere problemen zoals veralgemeende angst, of lage zelfwaarde, wat alles erger maakt.

Heel veel angsten en fobieën ontwikkelen zich wanneer onopgeloste emoties een conflict creëren.
De angst of fobie is simpelweg ontwikkeld als een uitdrukking van innerlijke angst of conflict. Zoals met de meeste andere angsten en fobieën, heeft de echte oorzaak van dit specifieke fobie zelden iets te maken met hetgeen waar iemand angstig voor is; in dit geval kots.

De beste manier om je angst van misselijkheid degelijk op te lossen is ofwel door het ontdekken en oplossen van opgekropte gevoelens die het probleem veroorzaken, en/of door het leren en aanpakken van de situaties die het probleem veroorzaken en verergeren.

We specialiseren in een unieke hypnose therapie. We geloven dat hypnose de meest moderne, succesvolle, effectieve en verhelpende therapie is die vandaag bekend is over de wereld. Hypnose therapie kan jou helpen zulke opgekropte gevoelens die jouw fobie veroorzaken te ontdekken en verhelpen, zodat je er voorgoed vrij kan zijn en je leven ten volle kunt leiden.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om emetofobie op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat je niet wilt kotsen, of dat je niet bang wilt zijn om over te geven. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet in de hand hebt.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?