ANGST VOOR VOGELS BESTRIJDEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je angst voor vogels met hypnose en hypnotherapie

Een vogelfobie (of ornithofobie) kan echt moeilijk zijn om mee te leven. Vogels (en meestal duiven) zijn zo onvoorspelbaar en vaak vliegen ze op uit het niets als je ze niet hebt gezien, waardoor je verschrikkelijk kunt schrikken.

En als je een vogelfobie hebt, kan het onmogelijk zijn om het leven zonder vogels voor te stellen. Ook een afbeelding van een vogel in een tijdschrift kan echte vogel fobici de stuipen op het lijf jagen.

Gelukkig weten we nu precies hoe we fobieën zeer snel en volledig comfortabel kunnen bestrijden en je zult het niet geloven als het je overkomt.

Hypnose traint zachtjes de onbewuste geest om te reageren op vogels zoals iedereen doet – met onverschilligheid.

Los vandaag nog je angst voor vogels op en de wereld zal een veel aangenamere plek voor je worden – op de straat, in het park, op het strand – je zult eindelijk in staat zijn om je goed te ontspannen en te genieten zoals je dat wilt.

HOE KAN HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE JOU HELPEN OM JE ANGST VOOR VOGELS OF DUIVEN OP TE LOSSEN?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat een vogel jou niets kan aandoen, je wilt niet bang zijn om bv buiten iets te drinken op een zonnige dag. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan weg krijgen.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Tags: vogelfobie – orntihofobie

Waarom Hypnose Praktijk?