ANGST VOOR UIT ETEN GAAN OVERWINNEN MET HYPNOSE

Hypnose en hypnotherapie kan snel de angst die is opgebouwd rond uit eten gaan laten verdwijnen

Uit eten gaan is sociaal en bedoeld om aangenaam te zijn en toch kunnen veel mensen hier angstig van worden. Ze kunnen zelfs beginnen om de gedachte van uit eten gaan met anderen te vrezen.

Misschien heb je angstige dagen of zelfs weken voordat je uit eten moet.

Misschien voel je je zelfbewust en beschaamd in het bijzijn van anderen en ben je té anstig om normaal te kunnen eten.

Angst gaat niet goed samen met eten

Angst is bedoeld om ons klaar te maken voor de vecht- of vluchtreactie. Wanneer we angstig worden, worden alle functies die niet nuttig zijn uitschakelt.

Stel dat je op de vlucht ben voor een leeuw : je lichaam kan dan niet verteren, zodat je spijsvertering wordt uitschakelt, de speekselvloed wordt kleiner wat je mond droogmaakt en bloed wordt weggepompt uit je maag naar de belangrijkste spieren om te kunnen hardlopen. Dit is een directe resultaat van de vecht- of vluchtreactie. Niet ideaal om te hebben tijdens een maaltijd dus!

Dat is wat angst met je kan doen.

Het maken van excuses

Sommige mensen maken excuses en zeggen dat ze gewoon geen honger hebben of dat ze weinig eten, zelfs als ze honger hadden voordat ze aankwamen om te eten.

Hoe meer je iets vermijdt hoe grotere de angst wordt die je opbouwt. Dit is omdat je angst gevoed wordt door iets wat je je voorstelt. Als je voorkomt om uit eten te gaan dan train je letterlijk je angstinstinct om nog angstiger te worden voor die situatie.

Onze hypnose sessies zal je instincten leren om een ​​natuurlijke en rustige associatie te krijgen met het uit eten gaan, zodat je van een van de grootste genoegens van het leven kunt genieten – gezellig eten met andere mensen.

Stel je eens voor dat je je op je gemak voelt en ontspannen uit eten kunt gaan.

HOE KAN HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE JOU HELPEN OM JE ANGST OM UIT ETEN TE GAAN OP TE LOSSEN?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat je veilig bent als je uit eten gaat. Maar de angst is onbewust, je hebt het niet zelf in de hand. De angst komt automatisch naar boven ook al zou je dit zo graag willen uitschakelen.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?