ANGST VOOR TESTS EN EXAMEN OPLOSSEN MET HYPNOSE

Overwin angst voor het examen en verbeter je studieresultaten en je geheugen

EXAMENVREES – ANGST VOOR HET EXAMEN OVERWINNEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Er is niets erger dan dat, na al je harde studeren, je je examen moet afleggen en dat je geest leeg is. Je zenuwen en angst krijgen de overhand en je hersenen werken gewoon niet meer!

Dit is een bekend verschijnsel in de psychologie – bekend als ‘situatie afhankelijk geheugen’. De toestand (bv rust) waarin je verkeert bepaalt wat je kunt onthouden. Als je in een andere toestand was bij het leren (rust), is het moeilijk om dingen terug te roepen (als je zenuwachtig bent).

Als je heel angstig bent, zijn je hersenen gewoon niet in staat om goed te denken, omdat de informatie die je nodig hebt opgeslagen is op die plek van je hersenen waar je toegang tot hebt als je rustig bent !

Hoe hypnose je helpt je examen zenuwen te verslaan en ervoor zorgt dat je de leerstof niet vergeet!

Hypnose is geweldig voor het opnieuw trainen van je hersenen om rustig te blijven tijdens een examen. Dus bij een examen heb je kalmte en een beetje positieve opwinding nodig om je net dat beetje extra te kunnen geven. Een beetje stress verbetert daadwerkelijk het geheugen en de herinnering!

We zullen je onderbewustzijn trainen om je met precies de juiste mix van ontspanning en focus voor te bereiden op je examen. Jij dient alleen te studeren en de hypnose zal de rest doen!

Waarom Hypnose Praktijk?