ANGST VOOR SLANGEN ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je angst voor slangen met hypnose en hypnotherapie

Als je lijdt aan een fobie of angst voor slangen is het waarschijnlijk onmogelijk om je voor te stellen dat je je comfortabel kunt voelen in de buurt van een slang.

Zelfs het denken aan een slang (of het woord noemen) kan genoeg zijn om vele slang fobici schrik aan te jagen.

Jarenlang hebben mensen gedacht dat om je te ontdoen van de fobie, je in de buurt moest blijven van het gevreesde dier totdat je eraan gewend was – een proces dat de meeste mensen gewoon weigeren om te doorstaan.

Gelukkig is het nu mogelijk om je angst voor slangen in alle comfort met hypnose te elimineren.

OVERWIN JE ANGST VOOR SLANGEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Het overwinnen van je angst voor slangen kan daadwerkelijk aangenaam voelen! Wij behandelen regelmatig fobieën in onze Hypnose Praktijk.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor slangen op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat de kans dat een slang ooit een gevaar voor je zal vormen zeer klein is, je wilt niet bang zijn om bv naar de zoo te gaan of een film te bekijken waar een slang in voorkomt. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet in de hand hebt.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?