ANGST VOOR NAALDEN OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

OVERWIN JE ANGST VOOR NAALDEN – INJECTIES MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Als je angst voor naalden een probleem veroorzaakt, omdat je bloed wilt geven, je om gezondheidsredenen injecties moet krijgen of voor inentingen voordat je naar het buitenland gaat, kan naaldfobie een groot probleem zijn.

Veel mensen met een angst voor naalden worden angstig wanneer ze een injectie krijgen of kunnen zelfs volledig flauwvallen.

De naaldfobie kruipt in het natuurlijke afweermechanisme tegen het bloedverlies in de hersenen, waardoor je bloeddruk lager wordt – wat flauwte veroorzaakt.

Gelukkig, kan hypnose deze onbewuste reactie snel en comfortabel wegnemen. Na onze hypnose sessies zul je onmiddellijk merken dat zelfs het denken aan een injectie makkelijker is.

Angst voor naalden komt heel vaak voor in België en is gemakkelijk te verhelpen met hypnose.
En als je een injectie krijgt, zul je versteld staan ​​dat je je meer dan ooit kunt ontspannen. (We kunnen niet beloven dat je ook daadwerkelijk van injecties gaat houden hoor!)

Je een klein beetje ongemakkelijk voelen over een injectie is normaal – roepen, tieren en weglopen van een dokterspraktijk uit angst voor naalden daarentegen niet.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om naaldenfobie op te lossen ?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat een klein naaldje geen kwaad kan, je wilt niet bang zijn of jezelf belachelijk voelen omdat je bang bent van een naald. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst voor injecties of naalden die je zelf niet in de hand hebt.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst voor naalden veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je naaldenfobie op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?