ANGST VOOR KANKER OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

ANGST VOOR KANKER OVERWINNEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Maak je je veel en onnodig zorgen over kanker? Lees je obsessief nieuwsberichten over medische onderzoeken naar kanker en kijk je naar medische programma’s op TV? Ben je jezelf altijd aan het controleren op bulten en knobbels en onverklaarbare pijnen? Is de angst voor kanker je grootste angst in het leven? Dit is zeker geen leuke manier om je leven te leven. Zou het niet geweldig zijn om een ​​remedie te hebben voor je angst voor kanker?

Angst voor kanker is niet irrationeel of dom

Het is niet onredelijk om iets wat je potentieel kan doden natuurlijk te vrezen. Angst moedigt ons aan om verstandige voorzorgsmaatregelen te nemen. Het is zinvol om je leven op een zodanige wijze te leiden dat je het risico op het ontwikkelen van kanker beperkt.

Waarom voorzorgsmaatregelen niet genoeg zijn om de angst voor kanker te verminderen

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je je nog steeds zoveel zorgen maakt over het krijgen van kanker als je verstandig eet, passende oefeningen doet, voldoende rust krijgt en in het algemeen zorgvuldig bent met je gezondheid en welzijn .

Het antwoord is dat het kennen van de dingen met je logica allemaal goed en wel is, maar wat echt belangrijk is, is hoe de dingen voelen. En het enge gevoel geassocieerd met kanker kan overweldigend worden als je niet hebt geleerd om je gevoelens en feiten te scheiden wanneer dat nodig is. Als jij weet dat je alles doet om je risico’s te beperken, dan hoef je niet te voelen dat kanker een daadwerkelijke dreiging voor je is.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor kanker te krijgen van je af te schudden?

HET PROBLEEM: Je weet logisch dat zolang je gezond leeft er weinig kans is dat je kanker krijgt, je wilt er niet aan denken en je slecht voelen. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan controleren.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?