ANGST VOOR HONDEN OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

OVERWIN JE HONDENFOBIE MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin snel en gemakkelijk je angst voor honden met hypnose en hypnotherapie

We weten allemaal dat honden moeten worden gerespecteerd, maar een overmatige angst voor honden kan dit echt in de weg staan. Een sterke angst – of fobie – voor honden kunnen de meest aangename wandelingen beladen met angst maken. Het horen van het blaffen van een hond kan een onmiddellijke paniek en een krachtige drang om weg te lopen veroorzaken. Natuurlijk zullen veel honden dit als een uitnodiging zien om te spelen en je gaan achtervolgen, wat de situatie nog erger zal maken.

Wat zijn de oorzaken van een hondenfobie?

Het kan zijn dat je een angst voor honden ontwikkeld door middel van een ervaring met honden uit het verleden. Misschien is er een bijzondere ervaring waardoor je onderbewustzijn is begonnen om alle honden met dreiging en angst te associëren. Aan de andere kant, kun je geen idee hebben waarom je bang bent voor honden – een fobische klant kreeg de fobie toen ze nog heel jong was door het kijken naar een nieuwsbericht over een aanval van een hond.

Dit is wat het onderbewustzijn zo goed doet. Het overgeneraliseert een ervaring om te passen bij alle ervaringen – waarbij alle honden over één kam worden geschoren!

Onze hypnose-sessies zullen zachtjes je onderbewustzijn op een ​​nieuwe manier laten reageren op honden, zodat jij een keuze hebt over hoe je reageert.

Het overgrote deel van de honden is veilig en zelfs vriendelijk. En als je je rond honden ontspannen voelt zul je instinctief weten hoe je ze beter kunt behandelen. Het zal natuurlijk voelen om je te ontspannen in de buurt van honden en honden zullen dat ontspannen en comfortabele gevoel oppikken. Je kunt een agressieve hond veel gemakkelijker herkennen omdat je zintuigen niet meer worden overspoeld door angst.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor honden op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet logisch dat de kans dat een hond je echt kwaad kan doen klein is, je wilt niet bang zijn om langs een hond te wandelen. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een krachtige angst die sterker dan jou is.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Boek nu een afspraak en je zult de volgende keer dat je een hond ziet het verschil opmerken.

Waarom Hypnose Praktijk?