ANGST VOOR HET RIJDEN OVER BRUGGEN OPLOSSEN MET HYPNOSE

Overwin nu je angst voor het rijden over bruggen

Geeft de gedachte van het rijden over een brug je een gevoel van angst of paniek?

Rijd je liever om dan dat je over een brug rijdt?

Je denkt waarschijnlijk dat je ‘de enige’ met zo’n fobie bent, maar het komt verrassend vaak voor. Veel mensen die geen andere fobieën hebben verstijven als het gaat om het rijden over bruggen, zelfs als ze geen hoogtevrees hebben.

Omdat we in onze Hypnose Praktijken vaak werken met mensen met angst voor bruggen, weten we dat het heel snel en gemakkelijk kan worden genezen.

ANGST VOOR OVER EEN BRUG RIJDEN AANPAKKEN MET HYPNOSE

Het is heel eenvoudig, je hersenen hebben geleerd om angst te associëren met bruggen, en zelfs als je denkt dat het ‘irrationeel’ is, geeft je lichaam nog steeds die angstrespons.

Met behulp van hypnose kunnen we voorzichtig je onderbewustzijn opnieuw trainen, zodat je niet meer reageert met instinctieve angst, maar in plaats daarvan met een onverschilligheid, die de meeste mensen voelen in deze situatie.

De gedachte dat je ontspannen kunt zijn tijdens het rijden over een brug lijkt waarschijnlijk onmogelijk voor je, maar je zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk je over een brug kunt rijden na onze hypnose-sessies.

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor bruggen op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet logisch dat een brug veilig is, je wilt niet bang zijn om daarover te rijden. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan controleren.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?