ANGST VOOR DE TANDARTS ELIMINEREN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Overwin je angst voor de tandarts met hypnose en hypnotherapie

Er zijn veel fobieën maar weinigen zijn zo gezondheidsbedreigend als het hebben van een grote angst voor tandartsen.

Tandartsfobie gaat voor sommige mensen zo ver dat ze al jaren de tandarts niet meer bezoeken en we hebben zelfs mensen ontmoet in onze praktijk die liever hun eigen tanden trekken!

Natuurlijk is een bezoek aan de tandarts vaak onaangenaam, maar iedereen ervaart weleens ergere dingen en mensen met een angst voor tandartsen geven vaak toe dat de angst vrij ‘irrationeel’ is.

Weten dat het irrationeel is helpt echter niet. De emotionele reactie is veel krachtiger dan de gedachte alleen en dus moeten we kijken naar een andere manier om je te ontdoen van de angst.

In de loop der jaren hebben we honderden mensen met een enorm scala aan fobieën zeer succesvol behandeld.

Een fobie (of sterke angst) is ondanks zo’n sterke en onaangename reactie in feite gemakkelijk te behandelen.

Het leuke is dat de remedie volledig aangenaam en zelfs plezierig is. Het lijkt in geen enkel opzicht op naar de tandarts gaan!

Het meeste wat we mensen horen zeggen is “Ik wist niet of ik nog steeds bang zou zijn, maar toen ik daar aankwam, was ik niet angstig.”

HOE KAN HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE JOU HELPEN OM JE ANGST VOOR TANDARTSEN OP TE LOSSEN?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat het eigenlijk heel goed meevalt bij de tandarts, je wilt niet bang zijn om naar de tandarts te gaan. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet in de hand hebt.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?