ANGST VOOR DE RECHTSZAAL OPLOSSEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Kalm en ontspannen blijven in een rechtstaal met hypnose en hypnotherapie

Ben je opgeroepen in een rechtzaak?

Ben je angstig of ben je bang dat je niet in staat zult zijn om je goed te voelen?

Mensen die elke dag werken in een rechtbank zullen rechtszalen waarschijnlijk niet meer dan normaal vinden. De rest van ons, of we nu opgeroepen zijn als jurylid, als getuige, als slachtoffer van een misdrijf of als een verdachte, zal de neiging hebben om het heel eng te vinden. Dit is niet toevallig.

Waarom rechtzalen mensen intimideren

Regeringen maken rechtbanken bewust zeer formele, imposante plaatsen. Ze willen dat iedereen die er komt begrijpt hoe belangrijk de wet is. Een manier om dit te doen is door rechtbanken te vestigen in indrukwekkende gebouwen. En zelfs in een zeer eenvoudige, sobere rechtszaal zorgen de opstelling van het meubilair en de manier waarop de hofambtenaren spreken en handelen er vaak nog voor dat het zeer formeel is.

Dus als je je nogal nerveus en angstig voelt over het verschijnen in de rechtbank, is dit heel normaal. Zelfs als het normaal voor je is, is het echter erg ongemakkelijk. En kun je bezorgd zijn over hoe het zal gaan. Zul je in staat zijn om rustig en duidelijk te kunnen spreken als dit je wordt gevraagd? Als je het toch moeilijk vindt om te spreken voor vreemden, is het waarschijnlijk tweemaal zo moeilijk in een dergelijke setting.

Dus wat kun je doen om jezelf op voorhand voor te bereiden, zodat het hele evenement zo soepel en gemakkelijk mogelijk zal verlopen?

HOE KAN HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE JOU HELPEN OM JE ANGST VOOR RECHTSZALEN UIT TE SCHAKELEN?

HET PROBLEEM: Je weet gewoon dat je veilig bent in een rechtszaal, je wilt jezelf of je cliënt kunnen verdedigen zonder zenuwachtig te worden. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet in de hand hebt.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

  • Na onze hypnose sessies, zul je merken dat je:
  • Snel leert hoe je jezelf heel diep kunt ontspannen
  • Je in het algemeen over de hele zaak veel rustiger begint te voelen
  • Rustig de praktische stappen kunt uitvoeren die je van tevoren moet doen
  • Je van binnenuit gerustgesteld en versterkt voelt
  • Veel meer vertrouwen hebt en dat je in staat zult zijn om met de situatie om te gaan.

Boek nu een sessie en geef jezelf de beste voorbereiding die je kunt krijgen.

Waarom Hypnose Praktijk?