ANGST OM EEN LIFT TE NEMEN ELIMINEREN MET HYPNOSE

OVERWIN JE ANGST OM EEN LIFT TE NEMEN MET HYPNOSE EN HYPNOTHERAPIE

Angst voor liften is net zo echt voor de persoon die eraan lijdt als een angst waar anderen van ons door worden getroffen.

Hoewel het irrationeel lijkt, is dit het geval bij de meeste fobieën of angsten. Angst is geen rationele emotie; het is er om ons veilig te houden en is veel krachtiger dan wordt gedacht.

Dat is de reden waarom bij het omgaan met een angst voor liften of een liftfobie, we ons moeten ontdoen van de angst op hetzelfde niveau waar het wordt gegenereerd – het onderbewustzijn.

De reden waarom hypnose en hypnotherapie zo effectief is

Met behulp van hypnose kunnen we het onderbewustzijn voorzichting opnieuw trainen om met dezelfde kalmte te reageren op liften, zoals andere mensen dat doen. Met behulp van een eenvoudige maar krachtige hypnose techniek, kan de angst voor liften snel en gemakkelijk worden verwijderd.

Bij het gebruik van hypnose is de meest voorkomende reactie van onze eigen klanten “Ik wist niet dat er iets veranderd was totdat ik in de lift stapte en de oude angst er gewoon niet meer was.”

Angst kan vrij gemakkelijk worden verwijderd uit de liftervaring, zodat je verder kunt met je leven op dezelfde manier zoals mensen om je heen dat doen. (Wij raden je aan om af en toe de trap te nemen want dat is veel gezonder! ?

Hoe kan hypnose en hypnotherapie jou helpen om de angst voor een lift te nemen op te lossen?

HET PROBLEEM: Je weet logisch dat er weinig kan gebeuren in een lift, je wilt niet bang zijn om een lift te nemen. Maar dat lukt niet zomaar, je hebt een sterke angst die je zelf niet kan controleren.

DE OPLOSSING: Hypnose gebruiken om met dat deel van jou die de angst veroorzaakt, met je onderbewustzijn te werken, zodat je een kans hebt om dat krachtige onderbewustzijn opnieuw te programmeren… Zodat je een kans hebt om ECHT je probleem op te lossen bij de bron… het onderbewustzijn. Met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Waarom Hypnose Praktijk?